Agrohim & Kemoimpex doo

Kompanija Agrohim & Kemoimpex doo prisutna je u automobilskoj i agro industriji od 09.10.1991. godine kako kroz prodaju guma za sve vrste vozila i mašina tako i kroz prodaju i servisiranje novih i polovnih automobila iz putničkog i komercijalnog programa.

Prodajnu-servisnu mrežu čini 13 poslovnih centara koji se nalaze u Beogradu (6) Novom Sadu (2), Nišu (3), Subotici (1), Kragujevcu (1) i Čačku (1). Svi centri opremljeni su najsavremenijom opremom i kvalifikovanom kadrovima tako da garantuju pružanje kvalitetne usluge po pristupačnim cenama.

Slogan “Najveći izbor guma na jednom mestu” se ogleda u činjenici da zastupamo brendove Pirelli, Bridgestone, Hankook, Michelin, ,Lassa, Laufenn, Ozka, Riken, Trelleborg, Alliance,Goodyear, Dunlop, Kingstar, Dayton, Firestone, Cooper, Cordiant , Continental, Starfire,, Fulda, BF Goodrich, Kleber, Tigar, Sava,  Cultor, Mitas, Kormoran, Triangle, Mirage, Voltyre i druge.

Koncept našeg poslovanja “Sve za auto na jednom mestu“ odgovara potrebama savremenog vozača i omogućava da na jednom mestu budu zadovoljeni svi njegovi zahtevi. Našu ponudu čine, pored prodaje guma i vulkanizerskih usluga, prodaja i zamena rezervnih delova, akumulatora, ulja, felni, auto kozmetike i auto opreme.

Kao rezultat ozbiljnog rada i poznavanja zahteva tržišta sredinom 2015.godine usledila je integracija u Mercedes-Benz dilersku mrežu kroz osnivanje ćerke firme Kemoimpex Auto doo kao ovlašćenog prodavca i servisera putničkog i komercijalnog programa Mercedes-Benz vozila.

Pored razvoja i usavršavanja postojećih kapaciteta i kadrova težimo ka kontanstnom rastu prateći trendove auto industije.

Veliki izbor dimenzija raznih modela i proizvodjača guma za širok spektar primene u poljoprovrednoj industriji i agro biznisu, kao i agro i komercijalni program Jantsa felni čine izuzetnu ponudu kompanije za zadovoljenje potreba tržišta.

Alliance 328

Alliance 320

 

Alliance 365

 

Alliance AgriStar II

 

Jantsa

 

OZKA AGRO 10

AGRO – 10 radijalna traktorska guma

  • Udoban pogon zahvaljujući fleksibilnoj strukturi bočnog zida
  • Karakteristika odbijanja blata sa posebno dizajniranim dezenom gaznoga sloja
  • Visoke performanse zahvaljujući dubokim gaznim slojevima i širokoj osnovnoj stazi

Karakteristike:

  • Vuča
  • Samo čišćenje
  • Trajnost
  • Udobnost
  • Smanjeno sabijanje tla
  • Zaštita zrna

OZKA KNK50

 

OZKA AGRO 11

 

OZKA KNK54

Kontakt informacije:
Resavska 66, Beograd, Centralna Srbija 11000, Srbija
LOKACIJA