agrotech

Agrotech PMD D.o.o. je distributer poljoprivredne mehanizacije i mehanizacije. Zastupamo veliki broj svetski poznatih brendova. Pored veleprodaje, popravljamo i održavamo mašine. Naša misija je da kupcima pružimo najviši kvalitet u prodajnim i postprodajnim uslugama. Ako su kupci zadovoljni i mi.

Naša vizija je da imamo najveći izbor poljoprivrednih mašina na srpskom tržištu i da nas sadašnji i budući kupci doživljavaju kao partnera na kojeg se uvek mogu osloniti i sa kojim će u svakom trenutku moći da imaju kvalitetnu saradnju.

Uvek pratimo potrebe naših kupaca, tako da neprestano unapređujemo naš sistem upravljanja. Stvorili smo jedan takav sistem koji naglasak stavlja na organizaciju i rešavanje problema. Važan deo našeg sistema je kontinuirano usavršavanje naših zaposlenih.

Svest o životnoj sredini je važna za našu organizaciju i zato u okviru sistema upravljanja zaštitom životne sredine neprestano imamo na umu zahteve koji se odnose na zaštitu životne sredine i svake godine stvaramo nove ciljeve kako bismo poboljšali svoje aktivnosti na polju zaštite životne sredine.

Imamo na umu zaštitu na radu naših radnika i posetilaca i posvećeni smo prevenciji bolesti na radnom mestu.
Nastojimo pridobiti naše klijente, zadržati njihovo povjerenje i postići njihovo dugoročno zadovoljstvo.

Prodaja Mehanizacije

Agrotech PMD D.o.o. je distributer poljoprivrednih mašina i mehanizacije. Zastupamo veliki broj svetskih renomiranih brendova.

Vizija nam je da na srpskom tržištu imamo najveći izbor poljoprivrednih mašina i da nas naši sadašnji i budući kupci gledaju kao partnera na kojeg uvek mogu da se oslone i sa kojim će u svako doba moći da imaju kvalitetnu saradnju.

Težimo ka pridobijanju naših klijenata, da zadržimo njihovo poverenje i da postignemo njihovo dugotrajno zadovoljstvo.

Servis poljoprivredne mehanizacije

Kompanija Agrotech poseduje servisnu službu koja obezbeđuje svaku vrstu tehničke podrške i predstavlja savremen i profesionalan servis sa obučenim kadrom. Mobilne ekipe opremljene su sa redovnim i specijalnim alatima i kompjuterskom dijagnostikom.

Svi zaposleni u servisu redovno učestvuju na obukama u fabrikama naših principala. Obuka je usmerena ka savlađavanju problema koji se mogu pojaviti u eksploataciji najsavremenijih mašina.

Kvalitetnom servisnom uslugom produbljujemo poverenje naših kupaca.

Prodaja rezervnih delova

AgroTECH pored prodaje poljoprivrednih mašina vrši i prodaju rezervnih delova, za mašine koje su u ponudi AgroTECh, a takođe i rezervne delove za široke potrošnju u poljoprivredi. Naša misija je da kupcima obezbedimo najviši kvaliteta u postprodajnim uslugama.

Vizija nam je da na srpskom tržištu imamo najveći izbor poljoprivrednih mašina i da nas naši sadašnji i budući kupci gledaju kao partnera na kojeg uvek mogu da se oslone i sa kojim će u svako doba moći da imaju kvalitetnu saradnju.

Potrošni materijal u poljoprivredi

Kompanija Agrotech u svojoj ponudi ima ulja i maziva, kompletan program kanadskog proizvođača ulja Hexol.

U ponudi su mreže i kanapi vezivanje rol bala. Mi kao prodavci težimo da odaberemo proizvode vrhusnkog kvaliteta koje će te vi koristiti i brzo lako obaviti vaš posao.

Navigacioni sistemi

Kompanija Agrotech u ponudi ima kompletan podršku za navigacione sisteme u poljoprivredi.

Ko želi svoj posao u poljoprivredi da obavi precizno onda treba nama da se javi. Navigacione sistem je moguće postaviti u bilo koji traktor.

AgroTECH poseduje sopstevnu mrežu za precizni signal RTK.

Pružamo kompletnu uslugu, od posatvljanja sistema u vaše traktore, obuke rukavaoca i održavanje sistema.

Prodaja polovne mehanizacije

Za one koji se odluče da svoj vozni park ojačaju, tj da kupe polovnu mašinu, stojimo na usluzi. U ponudi su polovni traktori, kombajni, i priključne mašine. Prednost kupovine polovne mašine od nas je što je naš servisni tim svaku polovnu mašinu pregledao i otklonio nedostake koje ima. Za nas kupovine nove ili polovne mašine ne pravi razliku, svaka mašina mora radi dobro i da vas zadovolji.

Reklamiranje i društvene mreže

 

 

 

SPECIJALNI TRAKTOR ZA SPECIJALNE NAMENE: ARMATRAC 804 FG

3 godine garancije

Specijalni traktor namenjen za voćarsko vinogradarsku proizvodnju. Nisko težište dozvoljava gretanje i rad traktora na nagutim terenima. Sa kompaktnim dimenzijama, širinom od 165 cm i visinom od 215 cm, lako se obavljaju sve operacije zbijenim redovima vinograda. Moćan i ekonomičan perkins motor sa 78 ks, pouzdana i precizna ZF transmisija garntuju vrhunske performanse. Visoko pregledna klimatizovana kabina pruža Vam dobru preglednost u svim uslovima. Za sebe uvek birajte najbolje

 

LUX PAKET ZA ARMATRAC 854LUX

Izuzetan kvalitet izrade, moćan i snažan Perkins motor poznat u celom svetu po vrhunskim performansama i smanjenoj potrošnji goriva. ZT transmisija sa 16-stepenim menjačem omogućiće idealnu brzinu kretanja za svaku operaciju. Kompaktan traktor sa preglednom i klimatizovanom kabinom, kompresorom i hidrauličnim toplingom izdvajaju naš traktor u sam vrh u poređenju sa konkurencijom. Odlične manevarske sposobnosti i težin od 4100 kg čine ovaj traktor pravim univerzalcem za svako gazdinstvo.

 

POUZDAN I JAK NAŠ: ARMATRAC 1104LUX

3 godine garancije

Prvi model koji smo predstavili na sajmu davne 2011. godine i od tada je prvi izbor naših kupaca. Savršen odnos snage Perkins motora, pouzdanosti ZF transmisije i težine traktora od 5000 kg čine ovaj model idealnim za svako gazdinstvo. Elektronski kontrolisana Bosh hidraulika sa 4 hidraulična ventila, odgovoriće besprekorno na sve vaše zahteve. Unapređene orgonomske karakteristike, odlična preglednost i suspendovana kabina razlog više zašto je ovaj model naš jak adut u prodaji traktora.

 

ZVEZDA JE ROĐENA: ARMATRAC 1254LUX CRD4

3 godine garancije

Dugo oćekivani, najjači i najopremljeniji Armatrac 1254Lux CRD4. Model traktora koji ispunjava sve uslove IPARDA i pruža vam mogućnost da ostvarite maksimalan povraćaj do 65%. Moćan DEUTZ motor sa 120 ks, potpuno sinhronizovana ZT transmisija, tačna i precizna EHR Bosh elektronska kontrola hidraulike ističu sve prednosti ovog modela. Klima uređaj, suspendovana kabina, vazdušno sedište sa grejačima olakšaće rad svakom ko koristi ovaj traktor a integrisana kamera vam omogućava da vidite ono što se dešava iza vas.

 

UBEDLJIVO NAJJAČI: STEYR TERRUS CVT

3 godine garancije

Tri modela traktora iz kategorije Terrus CVT teških traktora, sa CVT bezstepenom transmisijom i motorom najnovije generacije će vam obezbediti velike uštede u potrošnji goriva. Traktor sa navigacijom i kabinom visoke udobnosti pružiće vam mogućnost da vaš posao obavite brzo i lako.
Snaga motora do 313 ks, težina traktora do 13.000 kg, suspendovana prednja osovina, opciono autopilot navigacija, iso bus priključci, do 20 LED radnih svetala.

 

SAM U SVOJOJ KLASI: STEYR IMPULS CVT

3 godine garancije

Najnoviji serija traktora iz kategorije srednjih traktora, sa CVT bezstepenom transmisijom i motorom najnovije generacije će vam obezbediti velike uštede u potrošnji goriva. Snage koje ovi traktori mogu da vam pruže se kreću do 205ks. Proizvode se sledeći modeli IMPULS 6150, 6165 i 6175. Težine ovih traktora su oko 8.000 kg. Traktori mogu da budu opremljeni auto pilot navigacijama i isobus prikljčcima. Pratiti najnoviju tehnologiju proizvodnje uz traktor iz serije Impuls.

 

POSTANI EXPERT UZ: STEYR EXPERT CVT

3 godine garancije

Nova serija lakih traktora sa CVT transmisijom.Serija traktora, sa CVT bezstepenom transmisijom i motorom najnovije generacije će vam obezbediti velike uštede u potrošnji goriva. Snage koje ovi traktori mogu da vam pruže se kreću do 140 KS. Proizvode se sledeći modeli EXPERT 4100, 4110, 4120 i 4130. Težine ovih traktora su oko 5.500 kg. Traktori mogu da budu opremljeni auto pilot navigacijama i isobus prikljčcima. Expert traktor vam omogućava da ukoliko planirate nabavku preko IPARD-a ostvarite maksimalni povraćaj od 65%.

 

MULTI TALENTOVANI AUSTRIJANAC: STEYR MULTI

3 godine garancije

Sam naziv govori koliko ovaj traktor može da vam pruži, može sve. Ovi traktori se odlikuju veoma malom potrošnjom goriva.Snage koje ovi traktori mogu da vam pruže se kreću do 117 KS. Proizvode se sledeći modeli MULTI 4100, 4110 i 4120. Težine ovih traktora su oko 5.200 kg. Traktori mogu da budu opremljeni sa prednjom suspendovanom osovinom i suspendovanom kabinom. Multi traktor vam omogućava da ukoliko planirate nabavku preko IPARD-a ostvarite maksimalni povraćaj od 65%.

 

RADITE LAKO: STEYR KOMPAKT I KOMPAKT S

3 godine garancije

Lagan, upravljiv i fleksibilan traktor idealan je za svaki zadatak koji se pred njega stavlja.Snage koje ovi traktori mogu da vam pruže se kreću do 117 KS. Proizvode se sledeći modeli KOMPAKT 4055, 4065, 4075, 4085, 4095, 4105 i 4115. Težine ovih traktora su oko 4.200 kg. Uz odgovarajuće pneumatike traktor može da se koristi za međuredno obradu useva. Multi kontroler palicu, sve vam je u jednoj ruci, podizanje poluga, delenje brzina i reverzer.

 

TEŠKO SE IZGOVARA, LAKO SE PAMTI: ROSTSELMASH RSM 161

Kombajn sa ekonomičnim Cummins motorom snage 355 KS. Izuzetno dobra nabavna cena za proizvod visokih perfomansi. Vršidbena komora sadrži tri bubnja, od kojih je jedan najveći od 800 mm prečnika, a drugi 750 mm. Hederi koji mogu da se zakače za ovaj kombajn su 7 i 9 m. Kapaciete bunkera z azrno je 10500 l. Kombajn poseduje udobnu i modernu kabinu. Dok radite kombajn sa sistemom praćenja Adiser III glsovnim sistemom stalno kontroliše vaš rad i ne dozvoljava da napravite grešku.

 

TEHNOLOGIJA VALJANJA VISOKOG NIVOA: HE-VA VALJCI

Sabijanje, ravnjanje i priprema zemljišta – sve u jednom prohodu. HE-VA valjci su uvek korak ispred običnih valjaka. Uz SAT- sistem za prebacivanje težine na bočne sekcije dobijate jednak pritisak po celom radnom zahvatu valjka. Valjak može biti opremljen sa i bez prednjeg ravnjača. Najprodavaniji modeli valjaka su radnog zahvata 4,5 m i 6,3, ali su u ponudi i drugi radni zahvati do 20,3 m. Mogućost odabira različitih tipova prstenova kembridž, kroskil, zvezdasti itd.

 

OSETI MOĆ: HE-VA PODRIVAČI

Oseti snagu ispod površine zemljišta. HE-VA podrivač je dizajniram za minimalni potrebnu vučnu snagu. Ram u obliku slova V, ugao radnih tela pruža vam sigurno razbijanje plužnog đona. Podešavanje radne dubine je hidraulično iz kabine traktora. Sigurnosni sistem je jedinstven na tržištu, lako za korišćenje. Uz valjak velikog prečnika 600 mm lako se održava zadata dubina rada i njiva u perfetnom stanju. Proizvode se u 6 različitih varijnati od 2,5 do 5 m radnog zahvata.

 

BRZIM TRANSPORTOM DO VEĆIH PRINOSA: FLIEGL

Fliegl Prikolice – visokog kvaliteta (namenjene za poljoprivredu, građevinarstvo i komunalne usluge).

Iz širokog spektra prikolica kao osnovnu ponudu izdvajamo: jednoosovinke, dvoosovinke i tandem prikolice sa trostranim kipovanjem, ukupne nosivosti do 18t.

Pocinkovana šasije, napravljena iz jednog dela zavarivanjem konstrukcija od kvalitetnog čelika visoke čistoće.

Na Fliegl prikolice postavljaju se parabolični gibnjevi kod kojih nije potrebno podmazivanje.

Prikolice su opremljene rinfuznim otvorom na zadnjoj stranici, kao i pneumatskim sistemom kočenja.

Fliegl Cisterne- jednosovinke od 5.000- 12.000litara. Cisterne sa tandemskom šasijom od 7.500- 18.000l. Cisterne sa 3 osovine imaju zapremine od 18.000-25.000l. Cisterne se mogu opremiti raznim adapterima za aplikaciju osoke na poljoprivredno zemljište. Sve cisterne su urađene od pocinkovanog materijala, sa nekoliko otvora, što omogućava poljoprivrednicama njihovo punjenje sa različitih strana.

Naši poljopivrednici već godinama unazad znaju zašto biraju Fliegl za svoja gazdinstva, jer cena opravdava kvalitet.

 

SPOJITE RATARSTVO I STOČARSTVO UZ, FLIEGL CISTERNE

Fliegl Cisterne- jednosovinke od 5.000- 12.000litara. Cisterne sa tandemskom šasijom od 7.500- 18.000l. Cisterne sa 3 osovine imaju zapremine od 18.000-25.000l. Cisterne se mogu opremiti raznim adapterima za aplikaciju osoke na poljoprivredno zemljište. Sve cisterne su urađene od pocinkovanog materijala, sa nekoliko otvora, što omogućava poljoprivrednicama njihovo punjenje sa različitih strana.

Naši poljopivrednici već godinama unazad znaju zašto biraju Fliegl za svoja gazdinstva, jer cena opravdava kvalitet.

 

POSTANITE I VI REKORDER: GREGOIRE BESSON

Gregoire Besson plugovi- poznatog francuskog proizvođača. Delimo ih u 2 kategorije:

1)Nošeni: od 2-7 brazdi / dimenzije grede mogu biti od( 120 x 120) do (160x 160)

2)Polunošeni: od 5-9 brazdi/dimenzije grede 180×180

Gregoire Besson nas je uverio u svoj kvalitet i izdržljivost kada je oborio svetski rekord 2005.godine u oranju, kada je za 24h uzorao 321,17ha, samim tim upisao svoje ime u istoriju i zadao zadatak ostalim proizvođačima plugova.

Postanite i Vi vlasnik neke od mašine ovog brenda i pomoćićemo Vam da možda baš Vi budete sledeći šampion.

 

SMANJITE GUBITKE A POVEĆAJTE PRINOSE UZ SULKY RASIPAČE

Nošene i vučene mašine za rasipanje veštačkog đubriva francuskog proizvođača neophodne za svako gazdinstvo. U ponudi sa dvodelnim rezervoarom od 900 l. Konusno dno i dupli diskovi od nerđajućeg čelika sa produženom garancijomod 7 godina osigurava dugotrajnost. Jedinstven sistem FERTIWAY, broj 1 u svetu, kontrola širine razbacivanja podešavanjem tačke padanja đubriva na disku od 9-18 m. Za idealan i precizan rad, mašine su opremljene sistemom vaganja uz opciju varijabilnog podešavanja norme đubrenja.

 

ZATO ŠTO ZASLUŽUJETE SAMO NAJBOLJE SULKY SEJALICE

Francuski brend broj 1, specijalisti za proizvodnju mašina za setvu uskorednih kultura. Vrlo jak osnovni ram sa dvostrukom gredom, jednostavna, a vrlo jaka konstrukcija čine dizajn naših sejalica posebno robusnim i omogućava vam da obavite intenzivne operacije sejanja s potpunom bezbrižnošću. Posebno dizajniran setveni aparat sa bezstepenim menjačem omogućava setvu 1,5 do 400 kg /ha semena različitih dimenzija, a sistem stalnih tragova smanjuhe gubitke i čuva svako seme.

 

ZA IDEALNU PREDSETVENU PRIPREMU, LAKI SETVOSPREMAČI

Setvospremači predstavljaju ekonomično i kvalitetno oruđe, prvenstveno namenjeno  za  predsetvenu  pripremu  zemljišta – jednu  od  najvažnijih  operacija  u  tehnološkom  procesu  proizvodnje ratarskih kultura.
U našoj ponudi su mašine radnog zahvata od 2,1 do 12,0 m.
Najbolja vibracija radnih organa sa “S” nosačima se  postiže pri radnoj brzini od 8 do 12 km/h.
Zahvaljujući svom obliku i kvalitetu materijala elastični nosač sa motičicom vibrira u svi pravcima, razbija  grudve, čupa korov.

ZA TVRDU POSTELJICU I MEK POKRIVAČ, FOP GERMINATORI

U bivšoj FOP fabrici u Novom Bećeju proizvode se najbolje mašine za pripremu zemljišta za setvu. GERMINATOR predstavlja ekonomično i kvalitetno oruđe, prvenstveno namenjeno za finu pripremu zemljišta, za setvu industrijskog bilja kao i povrtarskih kultura.
Centralni ram i bočni ramovi su zavarene konstrukcije izrađene od kvalitetnog materijala, što mu daje duži vek trajanja, minimalno servisiranje, dobar i veliki učinak. U ponudi su mašine radnog zahvata 3 – 8 m.

 

DRŽITE KOROV POD KONTROLOM UZ MEĐUREDNI KULTIVATOR:

Kultivatori za međurednu obradu okopavina  sa klasičnim motičicama ili “S” oprugama.
U ponudi su kultivatori za međurednu obradu okopavina sa ili bez depozitora za veštačko đubrivo, radnog zahvata 2 – 12 redova.
Kultiviranje useva čiji međuredni razmak iznosi 50 do 75 cm. Nošeno je oruđe, a priključivanje na traktor je klasično u 3 tačke. Sekcije kultivatora rade na principu paralelograma i na taj način svaka se sekcija nezavisno prilagođava neravninama terena.

 

T-L SISTEMI ZA NAVODNJAVANJE … KAO NI JEDNI DRUGI

U našoj ponudi se nalazi Američka kompanija T-L sa svojim revolucionarnim hidrostatičkim sistemom pogona , veća efikanost mašine, jednostavan rad bez troškova održavanja, duži vek trajanja sa produženom garancijom. U zavisnosti od oblika parcele i načina kretanja, delimo ih na linearne mašine, linearne mašine sa opciom pivotiranja, centar pivote kao i prenosive centar pivote.
Uvećajte prinose, ostvarite dodatan profit uz T-L sisteme za navodnjavanje.

 

UČINITE DA VAŠE NJIVE BUDU ZA PRIMER: BERTHOUD

Berthoud prskalice- francuskog proizvodača. Možete pronaći na našem tržitšu u nekoliko različitih kategorija i modela:

Nošene prskalice: Hermes 800l/1000l/1200l
Elyte: 1200l/1600l

Vučene prskalice: Sprinter 2500l
Tracker 3200l

Vintage: 2800l – 6.700l

Samohodne prskalice: Raptor 3200l/4200l/5200l
Raptor Dark 3200l/4200l/5200l

Raptor AS Dark 4200l/5200l

Svedoci smo poslednjih godina koliko je zaštita useva mnogo bitna karika u poljoprivrednoj proizvodnji ,vrhunska prskalica kakva je Berthoud pomoći će Vam da vaše njive budu za primer.

 

DOVOLJNO JE REĆI: MCHALLE

Irski proizvođač opreme za manipulacijom sena, trave i zelene mase. Na našem tržištu su u ponudi rol prese i motalice rol bala. Rol prese mogu biti sa fiksnom i varijabilnom komorom. postoji mogućnost u odabiru da li mašina da bude sa noževima za dodatno ustinjavanje ili ne. Nekada nije najbitnija cena mašine, koliko je bitan kvalitet rada i pouzdan rad bez kvarova. MC Halle sigurno to može da vam pruži.

JER PRECIZNOST JE NA PRVOM MESTU MA/AG PRECISA

Nošena širokoredna precizna pneumatska sejalica za okopavine. Namenjena je za rad na lošijim pripremljenim parcelama. Paralelogramski balansni sistem omogućava oržavanje zadate dubine setve po čitavoj širini radnog zahvata sejalice. Specijalno dizajniran setveni aparat, pravilno dozira seme uvek na jednako rastojanje. Elektronska kontrola setve nam pruža mogućnost kontrolisanja tačnom međurednog rastojanja. U ponudi su sejalice 4 do 18 redova. Sejalice su opremljene uređajima za aplikaciju mineralnih đubriva i pesticida.

ŽETVENI OSTACI, NISU PROBLEM: RABE PLUGOVI

Rabe Agri je čuveni nemački proizvođač koji ima više od 100 godina iskustva u proizvodnji poljoprivrednih mašina.

Serije ALBATROS i SUPERALBATROS predstavljaju najmanje verzije nošenih obrtnih plugova RABE-a, predviđene za traktore vučne snage od 100KS do 260KS.

U izvedbi su plugovi sa 3-6 ili 4-6 brazdi, sa ručnim podešavanjem radnog zahvata u 4 stepena ili sa bestepenskim podešavanjem radnog zahvata verzija VARIJANT.

Dimenzije grede, u zavisnosti od veličine pluga su od 110x110x8 pa sve do 160x160x10mm

Uverite se u nemački kvalitet svetskog poznatog brenda.

 

NIKAD BRŽI I LAKŠI POSLOVI NA VAŠOJ FARMI: FARESIN

Faresin Telehendleri- teleskopski utovarivači koji nam dolaze iz Italije. Podeli smo ih u nekoliko kategorija:

Mala kategorija: Faresin 6.26 Snaga motora: 71ks

Kompakt kategorija: Faresin 6.30/7.30/9.30 Snaga motora: 71-101ks

Srednja kategorija: 7.30/7.35/7.45/8.40/9.30/11.35 Snaga motora: 103-156ks

Teška kategorija: 9.60/9.70/10.50/10.65/10.70 Snaga motora: 122-140ks

Kategorija velikih: 14.42/17.30/17.40/17.45 Snaga motora: 102-130ks

Naši telehendleri Vam garantuju pre svega jednostavnost /preciznost i pouzdanost kad je najpotrebnije na Vašoj farmi.

Faresin Mix prikolice- polako i naše farme se modernizuju i sve je manje farmi koje u svojoj opremi nemaju Mix prikolice. I mi pratimo taj trend i nudimo Vam:

Stacionarne Mix prikolice: kapaciteta 11- 46 cm3
Vertikalne Mix prikolice: kapaciteta 5-46cm3
Horizontalne Mix prikolice: kapaciteta 8,5 – 17 cm3
Samohodne Mix prikolice: kapaciteta 11-33 cm3
Izmiksujte i Vi sa nama jednu ovakvu prikolicu za Vašu farmu.

 

OKRETNOST I JEDNOSTAVNOST NA PRVOM MESTU: EVERUN

Everun- kineski proizvođač mini bagera i zglobnih utovarivača, od pre nekoliko godina i na našem tržištu, po izuzetno povoljnim cenama omogućite sebi neku od ovih mašina i olakšajte svakodnevne poslove na vašem imanju.

U modelima se nalaze različite snage motora: 12- 74ks, različitih proizvođača: Perkins, Cummins, Xichai.

Modeli su opremljeni klimatizovanim kabina, kačenjem po evropskom standardu, teleskopskim strelama i još mnogo opcija sa kojima će Vama biti lakše da upravljate sa njim.

Koliko su laki za upravljanje toliko i za održavanje.

 

ZA NAJBOLJE: ZANON

Italijanski proizvođač koji od 1964 godine proizvodi tarupe ili mulčere za usitnjavanje ostataka. U ponudi su mulčeri radnih zahvata od 1 m do 6 m radnog zahvata. Jaka i kvalietna konstrukcija garantuje vam dugovečnost mašine. Pored mulčera Zanon proizvodi raznu opremu za voarstvo i vinogradarstvo.

 

NAPREDNA TEHNOLOGIJA: MAZZOTI

Mazzoti firma iz Italije preko 70 godina proizvodi samo samohodne prskalice. Zadatak prilikom proizvodnje ovakvih mašina je da budu lake, a da izdrže teret tečnosti koju treba da prenesu. U ponudi je više modela u zavisnoti od vaših potreba. Različiti modeli nude vam različite kapacitet rezervoara, klirense i radne zahvate. Na našem tržištu po pitanju cene i karateristika najbolje su se pokazali modeli IBIS i MAF.

 

JENDNOSTAVNO I JAKO: VERSATIL TRAKTORI

Teški traktori kanadskog porekla. Svoju popularnost su stekli od zglobnih traktora koji se proizvode od 1966 godine. Uglavnom su u ponudi zglobni traktori sa gusenicama ili pneumaticima. Snage koje mogu da vam pruže ovi traktori su od 265 do 650 KS. Izborom zglobnog traktora dobijate dobar prenos snage motora traktora na površinu zemljišta. Velika težina traktora čak do 26.000 kg. Idealn spoj Cumins motora i Caterpilar transmisije garantuje vam kvalitet i dugovečnost.

 

UZ NAS NAVODNJAVANJE PREDSTAVLJA ZADOVOLJSTVO IDROFOGLIA SISTEMI

Italijanski proizvođač sistema za navodnjavanje IDROFOGLIA sa inovativnim rešenjima predstavlja sigurnog partnera i pouzdan oslonac na polju proizvodnje mašina za navodnjavanje. Različiti modeli tifona sa visoko efikasnim pogonom turbine direktno spojenim sa menjačem obezbeđuje besprekoran rad sa minimalnim gubicima. Veliki izbor kišnih krila, pocinkovanih cevi i topova različitog prečnika i radne širine. Za snabdevanje vodom preporučujemo pumpe ROVATTI i CAPRARI.

 

Kontakt informacije:
Topolski put 2, Trešnjevac, Kanjiža, Vojvodina 24426, Srbija
LOKACIJA