FRUTIN je biopesticid za zaštitu voćaka, lukovica i gomoljastih cvetnih kultura, listopadnog drveća i četinara od bolesti; stimulacija rasta i razvoja mikro klonova topole i breze (http://mbio.bas-net.by/prod/fruitin/)

Savremeni materijali za zaštitu voćaka i parkova – Baštenska vodena disperzija boje EKOSIL (pomaže u jačanju imunološkog sistema drveta, stimuliše procese rasta drveća, leči oštećenja kore. Formira se premaz koji propušta paru i „disanje“ i daje drvetu vodoodbojna svojstva „efekat lotosa“) – Var baštenski EKOSIL (multifunkcionalni, antikancerozni git za drveće na bazi smole jele, parafina i lanenog ulja, takođe narušava integriteta opne tkiva tokom kalemljenja i orezivanja).

Bioanalogan je sa ljudskim laktoferinom – nehemijski glikoprotein koji vezuje gvožđe i pripada porodici transferina. Identičan je sa laktoferinom iz majčinog mleka i ističe se imunomodulatornim, antiinflamatornim, antipatogenim, antioksidantnim dejstvom a, karakteriše ga višestruko kompleksni efekat. Nije alergen i ima veliki afinitet prema receptorima što ga čini, u osnovi, ekonomski isplativim za izolovanje i proizvodnju produkata za medicinske, prehrambene i druge svrhe.

Mašina za berbu bobičastog voća (htps://belagromech.by/catalog/kombajn-poluryadnyj-yagodouborochnyj-kpya/)

Kontakt informacije:
Minsk, Independence Ave. 66, , Belorusija

358-1777, 373-1405

LOKACIJA