BERKO PRODUCTION je osnovan davne 1987. godine kao mala radionica koja je višedecenijiskim radom, učenjem i neprekidnim inovacijama prerasla u kompaniju koja se danas bavi proizvodnjom poljoprivrednih mašina.

Stalnim razvojem, sticanjem novih znanja, inovacijama u oblasti tehnologije i metoda rada u težnji da naše proizvode prilagodimo poljoprivrednim proizvođačima i zemlji stekli smo iskustvo kojim pravdamo Vaše poverenje.

Cilj našeg rada je da ponudimo kvalitetnu, jednostavnu, cenovno pristupačnu mehanizaciju i time olakšamo i unapredimo proizvodnju naših poljoprivrednika.

Dugogodišnje iskustvo, stalno ispitivanje tržišta, praćenje zahteva korisnika i konstantno usavršavanje su garant kvaliteta naših proizvoda i osnovni temelj našeg poslovanja.

BERKO PRIKOLICA

BERKO-PRIKOLICA

Proizvodni program smo obogatili traktorskim prikolicama neto mase:

5t ~ 8t ~ 10t ~ 12t ~ 14t

Prikolice su proizvedene prema važećim standardima, homologovane i atestirane prema standardu Evropske unije (standard EU 2015/68).

Možemo se pohvaliti da su renomirani svetski proizvođači ugradnih komponenata naši poslovni partneri koji su nam omogućili da kupcima pružimo najbolje po pitanju kvaliteta, usaglašenosti standarda i tehničke dokumentacije.

Ponosni smo na rezultat koji smo postigli i uspeli da našim poljoprivrednim proizvođačima ponudimo kvalitetne i funkcionalne traktorske prikolice koje su u rangu svetskih proizvođača, modernog dizajna, projektovane i proizvedene prema najnovijim zahtevima i standardima EU.

 

MEĐUREDNI KULTIVATOR BERKO

Mašina namenjena za međurednu obradu širokorednih poljoprivrednih kultura: kukuruza, šećerne repe, suncokreta i povrtarskih kultura.

Svaka radna jedinica našeg međurednog kultivatora radi samostalno, poseduje sopstveni točak kojim se kontroliše željena dubina obrade.

Elastične „S“ motike omogućuju efikasno isecanje korova.

Uležištenje radnih jedinica je izvedeno upotrebom kugličnih ležaja, a ne plastičnih čaura kao kod drugih proizvođača.

BERAČ ZA SLATKI MARKET KUKURUZ

Predstavljamo Vam prvi na svetu berač za slatki (market) kukuruz.

Berač je namenjen za ubiranje klipova slatkog market kukuruza. Omogućuje poljoprivrednim proizvođačima mašinsko ubiranje klipova i isporuku kukuruza vrhunskog kvaliteta.

Nežno i brzo ubira klipove u potpunosti eliminišući mehanička oštećenja.

Berač omogućuje mehaničko ubiranje klipova koje zelenu masu klipa sačuva u celosti. Kvalitet ubiranja po pitanju neoštećenosti klipa i očuvanja zelene mase je identičan ručnom branju.

U poređenju sa standardnim vrstama kukuruza, ova vrsta kukuruza ima izrazito povećan nivo šećera i zato se i zove „super slatki“ ili „extra slatki“ .

Berač ubira klipove bez oštećenja zrna i klipa kukuruza.

Klipove ubira u bunker, visina pražnjenja bunkera je do 4,25m što omogućava pražnjenje bunkera u kamione.

Ubira klipove podjednako dobro i u suvim i u vlažnim uslovima.

Glavna prednost ovog berača je što zamenjuje više desetina ljudi, njime se mogu ubirati klipovi i u vlažnim uslovima za razliku od radne snage gde prevelika vlaga sprečava rad ljudi.

 

Osmoredne i šestoredne kultivatore izrađujemo u sklopivoj varijanti sa hidrauličnim cilindrom.

Robusna i kruta konstrukcija obezbeđuje stabilnost u radu i dugovečnost mašine bez održavanja.

NOVI TIP BERKO međurednog kultivatora ujedno može biti i standardna i front verzija.

BERAČI MERKANTILNOG KUKURUZA BERKO

 

Brend naše kompanije je kombajn za kukuruz „BERKO“ . Kombajni su namenjeni za berbu (branje) semenskog kukuruza, merkantilnog kukuruza i kukuruza kokičara.

Naša kompanija je svrstana među vodeće svetske proizvođače berača za kukuruz.

Proizvodimo dva tipa „BERKO“ berača za kukuruz jednoredni i dvoredni.

Kombajni „BERKO“ su jednostavni za rukovanje i održavanje i prilagođeni su potrebama poljoprivrednika, sadrže manje delova koji su podložni habanju.

Za rad našeg berača potrebna je 25-30% manja snaga traktora.

Kvalitet čišćenja klipa je za 15-20% bolji nego kod drugih sličnih modela.

Radni učinak kombajna „BERKO“ je 30% veći što znači da se dnevno može obrati do 7 ha sa dvorednim kombajnom.

Najznačajnija razlika je u tome što kombajn „BERKO“ ima razvijen reverzibilni pogon što omogućava promenu smera radnog stola što poljoprivredniku pruža mogućnost da odguši kombajn ukoliko dođe do zastoja, a da pri tome ne mora da napusti traktor. Reverzibilni pogon, veća sigurnost i bezbednost poljoprivrednika pri samom radu je jedinstvena karakteristika kombajna „BERKO“.

 

 

BERKO traktorske prikolice su proizvedene prema važećem EU standardu i standardu Republike Srbije.

U ponudi imamo prikolice sledećih neto nosivosti:

5t – 8t – 10t – 12t – 14t

Osnovni paket opreme podrazumeva trostrano kipovanje, dvokružni pneumatički sistem kočenja, parabolične gibnjeve, duple stranice, zadnju poteznicu, priključke za drugu prikolicu.

Prikolice poseduju PRONAR osovine i PRONAR stranice, sve ugradne komponente su homologovane i atestirane prema standardu EU.

Regulacija kočionog sistema je ručna/automatska, proizvođač kočionog sistema je KNORR-BREMSE AG.

Ruda za vuču po izboru Y ili V ruda.

Maksimalna dozvoljena brzina 40km/h.

Dodatna oprema: CERADA, PLATO ZA STAJANJE, REZERVNI TOČAK, KUTIJA ZA ALAT, REZERVOAR ZA PRANJE RUKU.

Kontakt informacije:
Đure Daničića 35, Mol, Ada, Vojvodina 24435, Srbija

Kontakt osoba: Milan Tobdžić

Tel: 069/4070214

E-mail: milan.tobdzic@berko.rs

LOKACIJA