Punih 60 godina proizvodnje DES® kazana za rakiju. Kompanija DES zapošljava stotinu radnika, godišnje obradi preko 100 tona bakra i proizvede više od 6500 kazana za pečenje rakije.

Distributivna mreža rasprostranjena je širom sveta, a u ponudi se nalaze hobi, poluprofesionalni i profesionalni uređaji za destilaciju.

DES brend se zasniva na prepoznatljivim i dugovečnim proizvodima sa besprekornom završnom izradom za koje je obezbeđen odličan odnos cene, performansi i kvaliteta.

KAZAN MINI HOBI 10 L

Mali multipraktičan proizvod, namenjen za proizvodnju svih vrsta alkoholnih pića i eteričnih ulja u kućnim uslovima. Uređaj se zagreva pomoću električnog rešoa, i sadrži višenamensku prohromsku korpu uz pomoć koje začinsko bilje oplemenjuje krajnji destilat željenom aromom.

 

KAZAN PREVRTAČ 100 L

Uređaj za destilaciju voćnih alkoholnih pića srednjeg kapaciteta namenjen individualnoj upotrebi. Lako punjenje, a još jednostavnije pražnjenje pomoću nagibnog mehanizma. Mešanje komine vrši se mehanički pomoću ugrađene mešalice. Kazani prevrtači proizvode se u kapacitetima: 60, 80, 100 litara.

 

KAZAN DIAMOND 120 L

Uređaj za destilaciju voćnih alkoholnih pića velikog kapaciteta namenjen individualnoj i industrijskoj upotrebi. Jednostavno punjenje kazana kroz prohomska ulivna vrata i pražnje kroz ugrađen kugla ventil. DIAMOND kazani imaju elektromotor za ravnomerno mešanje komine i proizvode se u kapacitetima: 120, 160, 200 L.

 

KAZAN PREMIUM 120 L BOČNA KOLONA

Uređaj za destilaciju svih vrsta alkoholnih pića, izrađen prema zahtevu kupaca, a namenjen pre svega za kraft i profesionalne destilerije. Tradicionalni i komercijalni kazan visokih performansi, proizveden od najkvalitetnijeg materijala, dizajniran po savremenoj tehnlogiji destilacije. PREMIUM kazani proizvode se u kapacitetima od 120 do 1000 litara.

Mini hobi uređaj za domaćinstvo

 

Kazan namenjen za utvrđivanje recepata i eksperimentisanje sa različitim vrstama alkoholnih pića i eteričnih ulja. Sopstveno grejno telo 2 kW, lak i pouzdan rad uz visok učinak na malim količinama. Kazan možete koristiti u kućnim i improvizovanim uslovima, obezbeđivanjem priključka struje i dotoka hladne vode. Kotao za vreme trajanja Novosadskog online sajma možete nabaviti po sniženoj ceni od 10 %.

 

 

Performance hobby 100 L poluprofesionalni kazan visokih performansi

 

Kazan sa kolonom 100 L na struju je jedinstven uređaj za destilaciju, srednje veličine sa bakarnom rektifikacionom kolonom koji služi za proizvodnju različitih vrsta pića u jednom procesu destilacije. U zavisnosti od Vaših potreba, koristeći ovaj višenamenski kazan lako možete proizvesti vrhunsku voćnu rakiju, džin, viski, vodku, rum ili druge vrhunske destilate i sve to u udobnosti vlastitog doma ili dvorišta. Tokom trajanja online sajma, obezbedili smo popust za sve zainteresovane kupce 10 %.

 

 

Stabilni i Diamond modeli kazana za rakiju, većih kapaciteta

 

Stabilni modeli kazana za rakiju predviđeni su za grejanje na gas ili čvrsto gorivo, imaju ugrađenu ručnu mešalicu i veoma su pogodni za prave ljubitelje destilacije koji su kompletnom procesu proizvodnje rakije posvećeni od početka do kraja. Stabilni kazani se proizvode u kapacitetima 120, 160, 200 L.

U istim kapacitetima, proizvodimo DIAMOND kazane, koji imaju ugrađen elektromotor za ravnomerno i kontinuirano mešanje komine. DIAMOND kazani izrađeni su sa bakrom veće debljine. A za sve modele u ovim kapacitetima posetiocima smo obezbedili popust 10 %.

Promo materijal
Kontakt informacije:
Gornji Verušić 58, 24106 Subotica, Subotica, Vojvodina 24000, Srbija

Kontakt osobe:

Mišo Guljaš
Menadžer prodaje za tržište Srbije
+381 64 821 5544

Boris Faćol
Direktor prodaje
+381 64 899 3231

Suzana Šarčević
Administrativni saradnik prodaje
+381 64 899 3269

LOKACIJA