Novinsko-izdavačko preduzeće “Dnevnik-Poljoprivrednik” AD Novi Sad je izdavač lista “Poljoprivrednik” i knjige “Poljoprivrednikov poljoprivredni kalendar”.

“Dnevnik-Poljoprivrednik” AD ima veoma uspešnu saradnju sa eminentnim poljoprivrednim stručnjacima i naučnicima, godišnje se realizuje saradnja sa oko 300 najistaknutijih imena, koji su zajedno sa novinarima autori tekstova, kako u listu “Poljoprivrednik”, tako i u knjizi “Poljoprivrednikov poljoprivredni kalendar”.

Rešenjem Ministarstva prosvete i sporta Republike Srbije broj 6-00-101/2003-3 od

04. marta 2003. godine “… list “Poljoprivrednik”, kao jedino informativno stručno glasilo u poljoprivredi i knjiga “Poljoprivrednikov poljoprivredni kalendar”, mogu se uvrstiti u širu stručnu literaturu za škole s područja rada poljoprivrede, proizvodnje i prerade hrane”.

IZDANJA “DNEVNIK-POLJOPRIVREDNIKA”

Novinsko-izdavačko preduzeće “Dnevnik-Poljoprivrednik” AD Novi Sad je izdavač lista “Poljoprivrednik” i knjige “Poljoprivrednikov poljoprivredni kalendar”.

List “Poljoprivrednik” je osnovno izdanje “Dnevnik-Poljoprivrednik” AD Novi Sad i jedinstveno je informativno-stručno glasilo za selo i poljoprivredu u Republici Srbiji čija je tradicija duga 65 godinu. Prvi broj lista “Poljoprivrednik” izašao je 02. decembra 1956. godine. Osnovna tematika lista su preporuke poljoprivrednim proizvodjačima, i zato se “Poljoprivrednik” popularno na tržištu naziva “agronom u kući”. List izlazi dvonedeljno, svakog drugog petka, a oko 80% od ukupnog tiraža lista prodaje se putem pretplate, odnosno novine se direktno distribuiraju na adrese čitalaca. Najmnogobrojniji medju njima su poljoprivrednici, zemljoradničke zadruge, poljoprivredna preduzeća, farme, zavodi za poljoprivredu, poljoprivredne stanice i veterinarski centri, naučne i državne institucije, semenarske kuće i preduzeća za preradu poljoprivrednih proizvoda, fakulteti, srednje poljoprivredne škole, … Autori tekstova u listu “Poljoprivrednik” su, pored novinara “Poljoprivrednika”, i najuglednija imena domaće poljoprivredne struke i nauke.

List “Poljoprivrednik” je pod brojem NV000076 upisan u Registar medija, koji se od 2015. godine vodi u Agenciji za privredne registre.

Poljoprivrednik

„Dnevnik-Poljoprivrednik“ AD Novi Sad će na 88. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu predstaviti svoja izdanja – list „Poljoprivrednik“ i knjigu „Poljoprivrednikov poljoprivredni kalendar“ u Master hali Novosadskog sajma.

U Kongresnom centru „Novosadskog sajma“ će 20. septembra 2021, u terminu od 11-13 časova, u okviru radionice „Precizna poljoprivreda“, čiji su organizatori Poljoprivredni fakultet Univerziteta u Novom Sadu i Nacionalno naučno društvo za poljoprivrednu tehniku, biti predstavljeno 65 godina lista „Poljoprivrednik“ – medijskog partnera u edukaciji poljoprivrednih subjekata i uvođenju savremenih tehnologija na poljoprivrednim imanjima“.

Promo materijal
Kontakt informacije:
Bulevar oslobođenja 81, Novi Sad, Vojvodina 21101, Srbija

Redakcija: 021/526-824
Marketing: 021/524-534
Računovodstvo: 021/528-829

 

KONTAKT OSOBA ZA VREME TRAJANJA ONLAJN SAJMA

Gordana Radović

064/ 13 78 643

gordana.radovic09@gmali.com

LOKACIJA