Kompanija KITE DOO je u vlasništvu mađarske korporacije KITE Zrt., i kao ovlašćeni diler i serviser John Deere mehanizacije na tržištu Srbije, je počela sa radom 1. maja 2017. godine.

Osnovnu delatnost kompanije KITE DOO čine prodaja i servis poljoprivredne mehanizacije, prodaja motornih ulja i maziva, semena, mineralnih hraniva, sredstava za zaštitu bilja i snadbevanje originalnim rezervnim delovima.

Prodajni  program koji nudi kompanija KITE DOO je obiman i raznovrstan, a čine ga lideri kvaliteta svetskog tržišta. Pored najpopularnijeg i verovatno najvećeg proizvođača poljoprivredne mehanizacije na svetu, John Deere – a, tu su još i proizvodne linije kompanija JCB, KUHN, JOSKIN, LKT, ALPEGO, ZAGO, DEGENHART, GRASDORF, GERINGHOFF, SIPTEC, KOCK & SOHN …

Pored John Deere traktora, univerzalnih žitnih kombajna, silažnih kombajna, prskalica, sejalica, balirki, prednjih traktorskih utovarivača, sistema za satelitsko navođenje, savremenih tehnologija za preciznu poljioprivredu, proaktivnih servisnih usluga na daljinu, kompanija KITE DOO je u svoju ponudu uvrstila i program John Deere mašina za održavanje travnatih površina, kao i mašina za obavljanje komunalnih delatnosti.

Sektor Agronomije se bavi distribucijom pesticida, semena i đubriva, sa posebnim akcentom na sigurna i dokazana rešenja u najvažnijim poljoprivrednim kulturama. Cilj sektora je pronalaženje i preporuka najboljih tehnologija proizvodnje, što na samom kraju donosi bolje i kvalitetnije prinose, to jest isplatljivost poljoprivredne proizvodnje.

Početkom 2019. godine predstavljen je novi departman – AMS (Agriculture Management Solutions) koji ima zadatak da poveže poljoprivredu i informacione tehnologije, i da kroz primenu sistema precizne poljoprivrede kompanije John Deere, poboljša performanse gazdinstava u svim segmentima.

Proaktivna servisna služba, koja je opremljena najsavremenijom opremom i servisnim alatima za najkomplikovanije servisne zahvate i obučena u servisnim centrima John Deere-a, Kuhn-a i JCB-a, u stanju je da reši svaki problem na Vašim mašinama, kako bi Vaša proizvodnja tekla nesmetano.

Izgradnja centrale, distributivnih, odnosno logističkih centara u Novom Sadu i u Sremskoj Mitrovici, pored već postojećeg objekta u Bačkoj Topoli, su prevashodno u funkciji približavanju kupcima i smanjenju njihovih troškova.

Pouzdanost, vrhunski kvalitet i popularnost proizvoda, brzina odziva na zahtev kupaca, dostupnost i brzina isporuke rezervnh delova, visok nivo stručnosti, iskusna, visoko obučena,  i mahom visoko obrazovana radna snaga, proaktivna servisna služba i  podrška na daljinu, zadovoljstvo kupaca kao trajni zadatak svih zaposlenih, su garancija dugotrajnosti naših proizvoda i usluga i ono po čemu ćemo uvek biti prepoznatljivi na tržištu Republike Srbije.

 

 

 

 

 

John Deere traktori

 

John Deere traktori pokrivaju širok spektar poljoprivrednih poslova što je omogućeno različitim serijama, konceptima i tehničkim rešenjima. Različiti koncepti podrazumevaju ponudu voćarskih, univerzalnih i ratarskih traktora, sa dijapazonom nominalne snage motora od 45 KS – 620 KS. Mogućnost ponude različitih tehničkih rešenja, podrazumeva najbolju konfiguraciju za potrebe kupca i poslove koje će izvoditi u budućnosti, kao i ergonomskog paketa opreme i niza pratećih naprednih rešenja.

 

 

John Deere kombajni

 

John Deere je jedan od najkompletnijih proizvođača mašina za ubiranje, pa se tako u njegovom portfoliu mogu pronaći sledeći tipovi kombajna: W serija – klasični tangencijalni sistem, T serija – tangencijalni kombajni sa više izvršajnih bubnjeva, S serija – kombajn aksijalnog sistema izvršaja sa jednim rotorim i novoizašla X serija – aksijalni tip kombajna, sa dva rotora. Spoj najnovije tehnologije, korišćenje najboljih raspoloživih sirovina i materijala, mnoštvo inteligentnih rešenja i luksuzni ergonomski položaj rukovaoca, je ono što odlikuje John Deere kombajne.

 

 

JCB

 

Ove godine JCB sa ponosom proslavlja 75 godina postojanja i neprestanog razvoja. Kao i svaki jubilej, i ovaj je obeležilo predstavljanje novog tehičkog dostignuća – JCB Twin Steer, sistem satelitskog vođenja traktora JCB FASTRAC 4000.

Kao jedinstven traktor u svetu, kod kojeg su obe osovine upravljive, JCB FASTRAC sa inovativnim Twin Steer sistemom postaje traktor sa najtačnijim vođenjem, bez premca. To je postignuto dodavanjem još jednog satelitskog prijemnika čime je omogućena nezavisna korekcija upravljanja prednje i zadnje osovine.

Pored FASTRAC-a, iz JCB AGRI programa treba svakako istaći i teleskopske manipulatore – telehendlere, sa preko 35% udela u prodaji telehendlera na globalnom tržištu.

Drugim rečima, svaki treći telehndler u svetu je – JCB!

 

 

KUHN I ALPEGO

 

KUHN I ALPEGO PRIKLJUČNE MAŠINE I ORUĐA

KUHNkompanija, svetski lider u proizvodnji i konstruisanju poljoprivrednih mašina, proizvodi i distribuira čitav niz inovativnih i kvalitetnih poljoprivrednih mašina i rešenja.KUHN grupa sa više od 2000 prijavljenih međunarodnih patenata, nastoji da svakim danom usavršava svoje proizvode, kako bi omogućila poljoprivrednim proizvođačima stalni napredak i inovativnija rešenja u poljoprivrednoj proizvodnji.

ALPEGO podrivači za sve tipove zemljišta koji svojim kvalitetom i specifičnom konstrukcijom obezbeđuju kvalitetan rad, uz smanjenu potrošnju goriva.
Jednostavni a pružaju mnogo!

 

 

JOSKIN i LKT

 

JOSKIN

Belgijska kompanija JOSKIN je vodeća u konstruisanju i proizvodnji poljoprivrednih mašina za transport i distribuciju organskih đubriva kao što su: cisterne za osoku i uređaji za distribuisanje/inkorporaciju, rasturači stajnjaka, poljoprivredne i industrijske kiperske prikolice, prikolice za prevoz stoke, aeratori za travnjak i kosačice.

 

LKT

Proizvodnja LKT ima dugu istoriju u proizvodnji šumske mehanizacije, koja datira od 197. godine. Primarni cilj LKT kompanije je proizvodnja šumskih zglobnih traktora od 64KS do 260 KS, namenski konstruisanih da se izbore sa velikim teretom na ograničenom šumskom terenu, a pre svega nudeći bezbednost rukovaocu.

 

 

AMS

Današnja poljoprivredna proizvodnja postaje nezamisliva bez rešenja koja se naslanjaju na sisteme precizne poljoprivredne proizvodnje. Navigacija je samo prvi stepenik, dok John Deere AMS oprema zaokružuje kompletnu priču sa John Deere mehanizacijom, obezbeđujući planiranje i analizu dugogodišnjih podataka, sa krajnjim ciljem povećanja produktivnost i profitabilnosti.

 

SERVIS I DELOVI

 

SERVISNE USLUGE KITE DOO

Servisna služba kompanije KITE DOO, se bavi održavanjem kompletnog ranga mašina, koje je deo prodajnog programa naše kompanije. Servisni tim sačinjava 18 stručnih i obučenih profesionalaca, koji su uvek spremni da reaguju, kako na terenu, tako i u našim radionicama. Bavimo se redovnim održavanjem, havarijskim održavanjem, u garanciji i van garancije, i to na dva osnovna načina. Prvi je rad u našim opremljenim radionicama, koje se nalaze u Novom Sadu i u Bačkoj Topoli, a u bliskoj budućnosti planiran je i remontni centar u Sremskoj Mitrovici. Takođe, bavimo se i terenskim radom, za sve popravke za koje je neophodno da se izađe na teren i da se obezbedi ispravnost mašine. Na raspolaganju imamo 15 servisnih vozila opremljenih svim potrebnim konvencionalnim i specijalnim alatima za popravku Vaših mašina. Svi članovi našeg servisnog tima, posećuju redovno trening centre,  kako bi svoju profesionalnost podigli na najviši nivo. Ono što nudimo kupcima u zimskom periodu, kada je sezona završena i sve mašine stoje parkirane, je  Expert Check – provera mašine od strane stručnog lica, kako bi se na vreme i blagovremeno obezbedilo, da mašina u narednu sezonu uđe maksimalno ispravna, da bi mogla da ispuni sve one zahteve koji se od nje i očekuju.

 

REZERVNI DELOVI I OPREMA

Pravovremeno i kvalitetno održavanje, obezbediće Vam potrebne radne sate u sezoni bez zastoja i neplaniranih troškova. Mi kao ovlašćeni distributeri brendova John Deere, JCB, Kuhn, Joskin, Geringhoff i drugih, nudimo Vam samo originalne rezervne delove i maziva, pokrivene fabričkom garancijom. Kod nas ćete naći originalni kvalitet po najpovoljnijim cenama, dostupan odmah, za sve Vaše potrebe. Proverite naš kompletan asortiman proizvoda i pratite nas na društvenim mrežama za sve novosti i informacije.

 

AGRONOMIJA

Sektor Agronomija, kompanije KITE DOO, se bavi distribucijom pesticida, semena i đubriva, sa posebnim akcentom na sigurna i dokazana rešenja, u najvažnijim poljoprivrednim kulturama. Cilj sektora je pronalaženje i preporuka najboljih tehnologija proizvodnje, što na samom kraju donosi bolje i kvalitetnije prinose, odnosno isplativost poljoprivredne proizvodnje. Putem sektora Agronomija, kompanija KITE DOO nastoji da kroz prava rešenja, savremene i proverene tehnologije proizvodnje, bude ono po čemu će uvek biti prepoznatljiva na tržištu Srbije.

 

Galerija slika

 

TRAKTOR JOHN DEERE 5045D

Ekonomski pristupačan, sa karakteristikama koje će zadovoljiti sve potrebe na manjim poljoprivrednim gazdinstvima, za obavljanje različitih poslova, kako u ratarstvu, tako i u voćarstvu i povrtarstvu. Sa montiranom kabinom se dobija i sistem za grejanje, tako da je traktor moguće koristiti u svim vremenskim prilikama

John Deere traktore iz serije 5D možemo da ponudimo u 3 različite izvedbe:

 • 5045D 2WD OOS – sa zadnjom vučom i roll barom
 • 5045D 4WD OOS – sa pogonom na sva četiri točka i roll barom
 • 5045D 4WD CAB – sa pogonom na sva četiri točka i kabinom

 

 • Čvrsta konstrukcija, jednostavne kontrole
 • Univerzalna namena, vrhunski kvalitet
 • Mali potrošač ; Motor od 45 KS, sa 3 cilindra i linijskom
 • pumpom ubrizgavanja
 • Sa ili bez prednje vuče ; Menjač sa 8/4 stepena prenosa
 • Podizna moć od 1.400 kg, donja poteznica i 1 par hidrauličnih izvoda
 • ROPS sistem ili opcija sa prostranom kabinom sa grejanjem
 • i ventilacijom

 

ZA SVE INFORMACIJE U VEZI SA SA SVIM MODELIMA JOHN DEERE TRAKTORA, PO SPECIJALNOJ PROMOTIVNOJ CENI, KONTAKTIRAJTE KITE DOO Novi Sad NA ISPOD NAVEDENE BROJEVE TELEFONA I E-MAIL ADRESE, ILI POSETITE KITE DOO VIRTUELNI SAJAM OD 18. MAJA 2021. NA http://www.e-kitedoo.rs

 

Vladimir Labus, Menadžer prodaje mašina: 063/ 722 92 92
e-mail: vladimir.labus@kitedoo.rs

Goran Demko Rihter, Prodaja mašina: 069/ 10 40 262
Region: Južna Bačka
e-mail: goran.demkorihter@kitedoo.rs

Boris Budurin, Prodaja mašina: 069/ 10 40 263
Region: Severni i Srednji Banat
e-mail: boris.budurin@kitedoo.rs

Tomislav Protulipac, Prodaja mašina: 069/ 10 10 700
Region: Južni Banat
e-mail: tomislav.protulipac@kitedoo.rs

Aleksandar Gluvić,  Prodaja mašina: 063/ 10 10 700
Region: Srem i Centralna Srbija
e-mail: aleksandar.gluvic@kitedoo.rs

Ištvan Nađ, Prodaja mašina: 063/291-156.
Region: Zapadna Bačka
e-mail: istvan.nadj@kitedoo.rs

Ivan Sokoli, Prodaja mašina:  069/10 40 268
Region: Severna Bačka
e-mail: ivan.sokoli@kitedoo.rs

Živan Šamatić, Prodaja mašina: 063/291 273
Region: Mačva
e-mail: zivan.samatic@kitedoo.rs

 

MOŽDA VAS TAKOĐE INTERESUJE…

 

6M SERIJA JOHN DEERE TRAKTORA – SVI MODELI

6090M > https://www.deere.rs/sr/traktori/srednje/serija-6m-my20/6090m/

6100M > https://www.deere.rs/sr/traktori/srednje/serija-6m-my20/6100m/

6110M > https://www.deere.rs/sr/traktori/srednje/serija-6m-my20/6110m/

6120M > https://www.deere.rs/sr/traktori/srednje/serija-6m-my20/6120m/

6130M > https://www.deere.rs/sr/traktori/srednje/serija-6m-my20/6130m/

6140M > https://www.deere.rs/sr/traktori/srednje/serija-6m-my20/6140m/

6145M > https://www.deere.rs/sr/traktori/srednje/serija-6m-my20/6145m/

6155M > https://www.deere.rs/sr/traktori/srednje/serija-6m-my20/6155m/

6175M > https://www.deere.rs/sr/traktori/srednje/serija-6m-my20/6175m/

6195M > https://www.deere.rs/sr/traktori/srednje/serija-6m-my20/6195m/

 

6R SERIJA JOHN DEERE TRAKTORA – SVI MODELI

6110R > https://www.deere.rs/sr/traktori/srednje/serija-6r/6110r/

6120R > https://www.deere.rs/sr/traktori/srednje/serija-6r/6120r/

6130R > https://www.deere.rs/sr/traktori/srednje/serija-6r/6130r/

6135R > https://www.deere.rs/sr/traktori/srednje/serija-6r/6135r/

6145R > https://www.deere.rs/sr/traktori/srednje/serija-6r/6145r/

6155R  > https://www.deere.rs/sr/traktori/srednje/serija-6r/6155r/

6175R > https://www.deere.rs/sr/traktori/srednje/serija-6r/6175r/

6195R > https://www.deere.rs/sr/traktori/srednje/serija-6r/6195r/

6215R > https://www.deere.rs/sr/traktori/srednje/serija-6r/6215r/

6230R > https://www.deere.rs/sr/traktori/srednje/serija-6r/6230r/

6250R > https://www.deere.rs/sr/traktori/srednje/serija-6r/6250r/

 

7R SERIJA JOHN DEERE TRAKTORA – SVI MODELI

7250R > https://www.deere.rs/sr/traktori/veliko/serija-7r-my20/7r250/

7270R > https://www.deere.rs/sr/traktori/veliko/serija-7r-my20/7r270/

7290R > https://www.deere.rs/sr/traktori/veliko/serija-7r-my20/7r290/

7310R > https://www.deere.rs/sr/traktori/veliko/serija-7r-my20/7r310/

7330R > https://www.deere.rs/sr/traktori/veliko/serija-7r-my20/7r330/

 

8R SERIJA JOHN DEERE TRAKTORA – SVI MODELI

8280R > https://www.deere.rs/sr/traktori/veliko/serija-8r-my20/8r-280/

8310R > https://www.deere.rs/sr/traktori/veliko/serija-8r-my20/8r-310/

8340R > https://www.deere.rs/sr/traktori/veliko/serija-8r-my20/8r-340/

8370R > https://www.deere.rs/sr/traktori/veliko/serija-8r-my20/8r-370/

8410R > https://www.deere.rs/sr/traktori/veliko/serija-8r-my20/8r-410/

 

8RT SERIJA JOHN DEERE TRAKTORA – SVI MODELI

8310RT > https://www.deere.rs/sr/traktori/veliko/serija-8r-my20/8rt-310/

8340RT > https://www.deere.rs/sr/traktori/veliko/serija-8r-my20/8rt-340/

8370RT > https://www.deere.rs/sr/traktori/veliko/serija-8r-my20/8rt-370/

8410RT > https://www.deere.rs/sr/traktori/veliko/serija-8r-my20/8rt-410/

 

8RX SERIJA JOHN DEERE TRAKTORA – SVI MODELI

8310RX > https://www.deere.rs/sr/traktori/veliko/serija-8r-my20/8rx-310/

8340RX > https://www.deere.rs/sr/traktori/veliko/serija-8r-my20/8rx-340/

8370RX > https://www.deere.rs/sr/traktori/veliko/serija-8r-my20/8rx-370/

8410RX > https://www.deere.rs/sr/traktori/veliko/serija-8r-my20/8rx-410/

 

ZA SVE INFORMACIJE U VEZI SA SVIM MODELIMA JOHN DEERE KOMBAJNA, PO SPECIJALNOJ PROMOTIVNOJ CENI, KONTAKTIRAJTE KITE DOO Novi Sad NA ISPOD NAVEDENE BROJEVE TELEFONA I E-MAIL ADRESE, ILI POSETITE KITE DOO VIRTUELNI SAJAM OD 18. MAJA 2021. NA http://www.e-kitedoo.rs

 

Vladimir Labus, Menadžer prodaje mašina: 063/ 722 92 92
e-mail: vladimir.labus@kitedoo.rs

Goran Demko Rihter, Prodaja mašina: 069/ 10 40 262
Region: Južna Bačka
e-mail: goran.demkorihter@kitedoo.rs

Boris Budurin, Prodaja mašina: 069/ 10 40 263
Region: Severni i Srednji Banat
e-mail: boris.budurin@kitedoo.rs

Tomislav Protulipac, Prodaja mašina: 069/ 10 10 700
Region: Južni Banat
e-mail: tomislav.protulipac@kitedoo.rs

Aleksandar Gluvić,  Prodaja mašina: 063/ 10 10 700
Region: Srem i Centralna Srbija
e-mail: aleksandar.gluvic@kitedoo.rs

Ištvan Nađ, Prodaja mašina: 063/291-156.
Region: Zapadna Bačka
e-mail: istvan.nadj@kitedoo.rs

Ivan Sokoli, Prodaja mašina:  069/10 40 268
Region: Severna Bačka
e-mail: ivan.sokoli@kitedoo.rs

Živan Šamatić, Prodaja mašina: 063/291 273
Region: Mačva
e-mail: zivan.samatic@kitedoo.rs

 

MOŽDA VAS TAKOĐE INTERESUJE…

 

S SERIJA JOHN DEERE KOMBAJNA – SVI MODELI

S770 > https://www.deere.rs/sr/kombajni/serija-s700/s770/

S780 > https://www.deere.rs/sr/kombajni/serija-s700/s780/

S785 > https://www.deere.rs/sr/kombajni/serija-s700/s785/

S790 > https://www.deere.rs/sr/kombajni/serija-s700/s790/

 

T SERIJA JOHN DEERE KOMBAJNA – SVI MODELI

T550 > https://www.deere.rs/sr/kombajni/serija-t/t550/

T560 > https://www.deere.rs/sr/kombajni/serija-t/t560/

T660 > https://www.deere.rs/sr/kombajni/serija-t/t660/

T670 > https://www.deere.rs/sr/kombajni/serija-t/t670/

 

W SERIJA JOHN DEERE KOMBAJNA – SVI MODELI

W650 > https://www.deere.rs/sr/kombajni/serija-w/w650/

W660 > https://www.deere.rs/sr/kombajni/serija-w/w660/

 

ZA SVE INFORMACIJE U VEZI SA SA SVIM MODELIMA JCB TELEHENDLERA, PO SPECIJALNOJ PROMOTIVNOJ CENI, KONTAKTIRAJTE KITE DOO Novi Sad NA ISPOD NAVEDENE BROJEVE TELEFONA I E-MAIL ADRESE, ILI POSETITE KITE DOO VIRTUELNI SAJAM OD 18. MAJA 2021. NA http://www.e-kitedoo.rs

 

Vladimir Labus, Menadžer prodaje mašina: 063/ 722 92 92
e-mail: vladimir.labus@kitedoo.rs

Goran Demko Rihter, Prodaja mašina: 069/ 10 40 262
Region: Južna Bačka
e-mail: goran.demkorihter@kitedoo.rs

Boris Budurin, Prodaja mašina: 069/ 10 40 263
Region: Severni i Srednji Banat
e-mail: boris.budurin@kitedoo.rs

Tomislav Protulipac, Prodaja mašina: 069/ 10 10 700
Region: Južni Banat
e-mail: tomislav.protulipac@kitedoo.rs

Aleksandar Gluvić,  Prodaja mašina: 063/ 10 10 700
Region: Srem i Centralna Srbija
e-mail: aleksandar.gluvic@kitedoo.rs

Ištvan Nađ, Prodaja mašina: 063/291-156.
Region: Zapadna Bačka
e-mail: istvan.nadj@kitedoo.rs

Ivan Sokoli, Prodaja mašina:  069/10 40 268
Region: Severna Bačka
e-mail: ivan.sokoli@kitedoo.rs

Živan Šamatić, Prodaja mašina: 063/291 273
Region: Mačva
e-mail: zivan.samatic@kitedoo.rs

 

ZA SVE INFORMACIJE U VEZI SA SA SVIM MODELIMA KUHN PRIKLJUČNIH MAŠINA I ORUĐA, PO SPECIJALNOJ PROMOTIVNOJ CENI, KONTAKTIRAJTE KITE DOO Novi Sad NA ISPOD NAVEDENE BROJEVE TELEFONA I E-MAIL ADRESE, ILI POSETITE KITE DOO VIRTUELNI SAJAM OD 18. MAJA 2021. NA http://www.e-kitedoo.rs

 

Vladimir Labus, Menadžer prodaje mašina: 063/ 722 92 92
e-mail: vladimir.labus@kitedoo.rs

Goran Demko Rihter, Prodaja mašina: 069/ 10 40 262
Region: Južna Bačka
e-mail: goran.demkorihter@kitedoo.rs

Boris Budurin, Prodaja mašina: 069/ 10 40 263
Region: Severni i Srednji Banat
e-mail: boris.budurin@kitedoo.rs

Tomislav Protulipac, Prodaja mašina: 069/ 10 10 700
Region: Južni Banat
e-mail: tomislav.protulipac@kitedoo.rs

Aleksandar Gluvić,  Prodaja mašina: 063/ 10 10 700
Region: Srem i Centralna Srbija
e-mail: aleksandar.gluvic@kitedoo.rs

Ištvan Nađ, Prodaja mašina: 063/291-156.
Region: Zapadna Bačka
e-mail: istvan.nadj@kitedoo.rs

Ivan Sokoli, Prodaja mašina:  069/10 40 268
Region: Severna Bačka
e-mail: ivan.sokoli@kitedoo.rs

Živan Šamatić, Prodaja mašina: 063/291 273
Region: Mačva
e-mail: zivan.samatic@kitedoo.rs

 

ZA SVE INFORMACIJE U VEZI SA SVIM MODELIMA JOSKIN PRIKOLICA, PO SPECIJALNOJ PROMOTIVNOJ CENI, KONTAKTIRAJTE KITE DOO Novi Sad NA ISPOD NAVEDENE BROJEVE TELEFONA I E-MAIL ADRESE. ILI POSETITE KITE DOO VIRTUELNI SAJAM OD 18. MAJA 2021. NA http://www.e-kitedoo.rs

 

Vladimir Labus, Menadžer prodaje mašina: 063/ 722 92 92
e-mail: vladimir.labus@kitedoo.rs

Goran Demko Rihter, Prodaja mašina: 069/ 10 40 262
Region: Južna Bačka
e-mail: goran.demkorihter@kitedoo.rs

Boris Budurin, Prodaja mašina: 069/ 10 40 263
Region: Severni i Srednji Banat
e-mail: boris.budurin@kitedoo.rs

Tomislav Protulipac, Prodaja mašina: 069/ 10 10 700
Region: Južni Banat
e-mail: tomislav.protulipac@kitedoo.rs

Aleksandar Gluvić,  Prodaja mašina: 063/ 10 10 700
Region: Srem i Centralna Srbija
e-mail: aleksandar.gluvic@kitedoo.rs

Ištvan Nađ, Prodaja mašina: 063/291-156.
Region: Zapadna Bačka
e-mail: istvan.nadj@kitedoo.rs

Ivan Sokoli, Prodaja mašina:  069/10 40 268
Region: Severna Bačka
e-mail: ivan.sokoli@kitedoo.rs

Živan Šamatić, Prodaja mašina: 063/291 273
Region: Mačva
e-mail: zivan.samatic@kitedoo.rs

 

 

ZA SVE INFORMACIJE U VEZI SA SVIM MODELIMA JOHN DEERE BALIRKI I JOHN DEERE PRSKALICE, PO SPECIJALNOJ PROMOTIVNOJ CENI, KONTAKTIRAJTE KITE DOO Novi Sad NA ISPOD NAVEDENE BROJEVE TELEFONA I E-MAIL ADRESE, ILI POSETITE KITE DOO VIRTUELNI SAJAM OD 18. MAJA 2021. NA http://www.e-kitedoo.rs

 

Vladimir Labus, Menadžer prodaje mašina: 063/ 722 92 92
e-mail: vladimir.labus@kitedoo.rs

Goran Demko Rihter, Prodaja mašina: 069/ 10 40 262
Region: Južna Bačka
e-mail: goran.demkorihter@kitedoo.rs

Boris Budurin, Prodaja mašina: 069/ 10 40 263
Region: Severni i Srednji Banat
e-mail: boris.budurin@kitedoo.rs

Tomislav Protulipac, Prodaja mašina: 069/ 10 10 700
Region: Južni Banat
e-mail: tomislav.protulipac@kitedoo.rs

Aleksandar Gluvić,  Prodaja mašina: 063/ 10 10 700
Region: Srem i Centralna Srbija
e-mail: aleksandar.gluvic@kitedoo.rs

Ištvan Nađ, Prodaja mašina: 063/291-156.
Region: Zapadna Bačka
e-mail: istvan.nadj@kitedoo.rs

Ivan Sokoli, Prodaja mašina:  069/10 40 268
Region: Severna Bačka
e-mail: ivan.sokoli@kitedoo.rs

Živan Šamatić, Prodaja mašina: 063/291 273
Region: Mačva
e-mail: zivan.samatic@kitedoo.rs

 

MOŽDA VAS TAKOĐE INTERESUJE…

 

M SERIJA JOHN DEERE VUČENIH PRSKALICA – SVI MODELI

 M724 > https://www.deere.rs/sr/prskalice/serija-m700/m724/

M732 > https://www.deere.rs/sr/prskalice/serija-m700/m732/

M732i > https://www.deere.rs/sr/prskalice/serija-m700/m732i/

M740 > https://www.deere.rs/sr/prskalice/serija-m700/m740/

M740i > https://www.deere.rs/sr/prskalice/serija-m700/m740i/

 

VUČENA PRSKALICA JOHN DEERE M724

John Deere prskalice serije M724 nude rešenja skrojena po meri, koja su savršena za intenzivnu i manje intenzivnu proizvodnju. Širok dijapazon dostupnih opcija vam olakšava da konfigurišete savršenu vučenu prskalicu.

Bilo da odaberete osnovnu verziju M700 ili verziju M700i opremljenu sa ISOBUS-om, imaćete vučenu prskalicu koja je konstruisana da funkcioniše precizno i pouzdano dug niz godina.

 

 • Korisna zapremina rezervoara 2400 l
 • Rezervoar za ispiranje 400 l
 • Snažna i pouzdana krila raspona 21 m ( 7 sekcija po 3 m )
 • Visina dizanja krila 224cm (sa pneumaticima 420/85R38)
 • Najjača pumpa u klasi protoka od čak 280 l/min
 • Niskoprofilni oblik rezervoara
 • ISOBUS kompatibilne
 • Kontrola prskalice preko ekrana u traktoru ili multifunkcione ručice (džojstika) u kabini

 

 

 

 

ZA SVE INFORMACIJE U VEZI SA FOLIJARNIM ĐUBRIVIMA I SREDSTVIMA ZA ZAŠTITU BILJA, PO SPECIJALNOJ PROMOTIVNOJ CENI, KONTAKTIRAJTE KITE DOO Novi Sad NA ISPOD NAVEDENE BROJEVE TELEFONA I E-MAIL ADRESE, ILI POSETITE KITE DOO VIRTUELNI SAJAM OD 18. MAJA 2021. NA http://www.e-kitedoo.rs

 

Erne Buranj, Komercijalista –  Agronomija: 062/ 801 58 92
Region Severna Bačka
e-mail: erne.buranj@kitedoo.rs

Petar Rajić, Komercijalista –  agronomija: 069/10 22 979
Region Zapadna i Južna Bačka
e-mail: petar.rajic@kitedoo.rs

Ana Marinković, Komercijalista –  Agronomija: 069/10 22 113
Region Južna Bačka i Srednji Banat
e-mail: ana.marinkovic@kitedoo.rs

Nemanja Obradović, Komercijalista –  Agronomija: 063/86 57 728
Region Južni Banat
e-mail: nemanja.obradovic@kitedoo.rs 

Nikola Pantelić, Komercijalista –  Agronomija: 063/291 389
Region Srem i Mačva
e-mail: nikola.pantelic@kitedoo.rs

 

ZA SVE INFORMACIJE U VEZI SA SVIM SERVISNIM ULUGAMA, PONUDAMA ULJA, DELOVA I OPREME, PO SPECIJALNOJ PROMOTIVNOJ CENI, KONTAKTIRAJTE KITE DOO Novi Sad NA ISPOD NAVEDENE BROJEVE TELEFONA I E-MAIL ADRESE, ILI POSETITE KITE DOO VIRTUELNI SAJAM OD 18. MAJA 2021. NA http://www.e-kitedoo.rs

 

Milan Hekenberger, Menadžer Servisa – John Deere: 063/ 10 10 700
e-mail: milan.hekenberger@kitedoo.rs

Ljubomir Šuput, Menadžer prodaje rezervnih delova – John Deere: 069/ 10 40 269
e-mail: ljubomir.suput@kitedoo.rs

Đorđe Popović, Menadžer prodaje rezervnih delova: 063/ 500853
e-mail: djordje.popovic@kitedoo.rs

Goran Varju, Prodaja delova: 069/ 10 40 271
e-mail: goran.varju@kitedoo.rs

Jovan Žigić, Prodaja delova: 063/291 341
e-mail: jovan.zigic@kitedoo.rs

Đorđe V. Mišković, Prodaja ulja: 063/ 10 10 700
e-mail: djordje.v.miskovic@kitedoo.rs

Plug obrtač KUHN MM 113 3ET

Jednostavna i pouzdana konstrukcija Kuhn plugova, omogućiće potpuno zaoravanje biljnih ostataka i korovske vegetacije. Dovoljan klirens od zemlje do noseće grede i veliko rastojanje između plužnih tela Vas neće dovesti u neprijatnu situaciju zagušenja pluga. Idealan oblik plužne daske osigurava potpuno zaoravanje biljnih ostataka. Za traktore od 90KS do 140KS , u zavisnosti od uslova ekploatacije.

 • Tip pluga-nošeni
 • Broj plužnih tela 3 sa mogućnošću dodavanja 4 plužnog tela uz doplatu
 • Radni zahvat po plužnom telu 35,40, 45-mehančki podesiv
 • Tip plužne daske –puna poluspiralna,skandinavski tip
 • Osiguranje protiv preopterećenja-mehaničko putem sigurnosnog vijka
 • Hidraulični obrtni cilindar
 • Dimenzija grede 120x120mm
 • Rastojanje vrh-vrh raonika 102cm
 • Klirens pluga 80cm
 • Predplužnjaci-ojačani za kukuruzovinu
 • Točak-dubinski sa pneumatikom 600mm
 • Masa pluga cca. 1.171kg. ; Diskosno crtalo-nazubljeno ; Kategorija kačenja II

 

 

Kontakt informacije:
Bulevar Slobodana Jovanovića 4, Novi Sad, Vojvodina 21000, Srbija

Vladimir Labus
Menadžer prodaje mašina
063/ 722 92 92
e-mail: vladimir.labus@kitedoo.rs

Goran Demko Rihter
Prodaja mašina – Južna Bačka
069/ 10 40 262
e-mail: goran.demkorihter@kitedoo.rs

Boris Budurin
Prodaja mašina – Severni i Srednji Banat
069/ 10 40 263
e-mail: boris.budurin@kitedoo.rs

Tomislav Protulipac
Prodaja mašina – Južni Banat:
069/ 10 10 700
e-mail: tomislav.protulipac@kitedoo.rs

Aleksandar Gluvić
Prodaja mašina – Srem i Centralna Srbija
063/ 10 10 700
e-mail: aleksandar.gluvic@kitedoo.rs

Ivan Sokoli
Prodaja mašina – Severna Bačka
069/ 10 40 268
e-mail: ivan.sokoli@kitedoo.rs

Ištvan Nađ
Prodaja mašina – Zapadna Bačka
063/ 291 – 156
e-mail: istvan.nadj@kitedoo.rs

Stanko Oparnica
Tehnologije Precizne Poljoprivrede – AMS
063/ 865 69 89
e-mail: stanko.oparnica@kitedoo.rs

Željko Šijaković
Menadžer prodaje semena – Agronomija
069/ 201 00 47
e-mail: zeljko.sijakovic@kitedoo.rs

Erne Buranj
Komercijalista –  Agronomija
062/ 801 58 92
e-mail: erne.buranj@kitedoo.rs

Nemanja Obradović
Komercijalista –  Agronomija
063/ 865 77 28
e-mail: nemanja.obradovic@kitedoo.rs

LOKACIJA
Komentari
Prikazuje se 1 - 1 od 1
Najbolji prodavas poljo mašina na tržištu!  
·
Najbolji prodavas poljo mašina na tržištu!  
2 votes