Mehanizacija Trgomen je generalni zastupnik za Srbiju i Crnu Goru za prodaju, distribuciju i servis poljoprivredne mehanizacije prvenstveno traktora, kombajna, kao i građevinskih mašina kineskog brenda LOVOL.

Raspolaže prodajno – servisnim centrom koja je u svakom trenutku dostupna korisnicima. Tu je i lager rezervnih delova koji broji više od 3000 rezervnih delova. Servisnu službu čini stručan tim mehaničara koji obavljaju sve vrste mehaničarskih i elektromehaničarskih popravki traktora, građevinskih mašina i viljuškara.

Nakon više od 15 godina poslovanja, prepoznatljivi su kao firma koja će uvek obezbediti odgovarajući  i visokokvalitetan proizvod i uslugu.

 

LOVOL 504 III

Omiljeni model svih voćara i povrtara. Pored moderne opreme i dizajna kome nema mane, ovaj model poseduje funcionalnu kabinu sa ogromnim vratima i izduženim prozorima radi većeg pregleda i bolje zaštite. Efikasan četvorocilindrični dizel motor sa direktnim ubrizgavanjem i snagom od 50 KS obezbeđuje pouzdanost i odlične performanse u svim radnim situacijama.

 

LOVOL 1034 III

Model koji je na naše tržište stigao 2019. godine i od tada ne prestaje da privlači pažnju i izaziva oduševljenje kod svih koji su ga videli i probali. Motor snage 130 KS rasterećen je šestocilindričnim agregatom, što čini ovaj model izuzetno ekonomičnim, ali i visokoefikasnim. Sve u traktoru je podređeno maksimalnoj udobnosti tokom rada, pa sigurnosna kabina osim komfora i izuzetne preglednosti pruža i bezbednost filtriranjem ulaznog vazduha. Traktor poseduje klima uređaj koji znatno olakšava vožnju tokom leta, a samim tim i celokupan rad, a kapacitet rezervoara od 255 litara, omogućiće vam da radite nesmetano jako dugo.

 

LOVOL 754 III

Traktor koji će vas služiti generacijama, namenjen je pre svega većim gazdinstvima. Zahvaljujući snazi motora od 75 KS i prednjoj vuči, brzo obavlja radne operacije i ima ogroman učinak na 20 ha obradive površine. Kapacitet rezervoara od 65 litara omogućiće vam da radite dugo bez stajanja, dok će vam povišen klirens (425 mm) obezbediti maksimalnu udobnost tokom vožnje. Osim traktora odličnih performansi, u sklopu osnovnog paketa dobijate i bogat paket dodatne opreme.

 

Lovol 504 N

Za voćare je savršen Lovol 504 N, posebno konstruisan sa zaštitnim ramom, užih razmaka između osovina da lagano prolazi kroz zasade ne oštećujući sadnice. Pokreće ga Perkinsov motor od 50 KS što je više nego dovoljno i za najzahtevnije radove u voćnjacima i vinogradima.

 

 

 

 

Kineski brend  Lovol za tržište Srbije  u svojoj ponudi ima modele traktora od 25KS do 130KS. Iz ponude kao jedan od najprodavanijih modela je svakako Lovol 504  koji je veoma popularan za rad u voćarstvu I ratarstvu . Lovol 354 u potpunosti opravdava svoj kvalitet u odnosu na cenu. U zavisnosti od potrebe vašeg gazdinstva a želite stabilan I siguran rad traktora  u pogledu kvaliteta I performansi  tu je izdvojena serija Lovol 754. Ono što je za nas novitet  je Lovol 1304 koji svojom snagom od 130 KS dizajniran za rad I u najtežim uslovima.

LOVOL 354

 

LOVOL 504

 

LOVOL 754

 

LOVOL 1304

Kontakt informacije:
Ratina 326G, Kraljevo, Centralna Srbija 36212, Srbija

Direktor

Dejan Jovanović

064/ 649 59 08

e-mail: dejanj@trgomen.com

Komercijalista

Jovan Ristić

064/649-59-07

e-mail: jovanr@trgomen.com

Servis

Ivan Babić

064/ 649 59 33

e-mail: servis@trgomen.com

 

web: http://www.mehanizacija-trgomen.com

LOKACIJA