Preduzeće Milurović Komerc je osnovano 1992. godine u Ugrinovcima kao trgovinsko preduzeće koje se bavi prodajom poljoprivredne mehanizacije domaćih i stranih proizvođača.
Počelo je kao malo preduzeće sa prodajom domaćih traktora i priključnih mašina, i od tada konstantno proširuje svoj prodajni program. Danas je zastupnik mogih renomiranih evropskih i svetskih proizvođača poljoprivrednih mašina.
Od početka 2020. godine preduzeće Milurović Komerc postalo je generalni distributer Kubota građevinskih mašina!

Milurović komerc je ovlašćeni distributer za prodaju i servis Kubota mašina za: građevinarstvo, poljoprivredu, a takođe i uređenje travnih površina. Pružamo usluge servisa i podrške nakon prodaje mašina. Širok dijapazon prodajnog programa čini Milurović Komerc danas firmom koja može da odgovori na sve zahteve tržišta.

Kubota korporacija svake godine donosi novitete što omogućava ponudu kompletno integrisanih sistema: traktor-priključna mašina. Pored poljoprivrede, Kubota korporacija ima značajnu ulogu i u drugim industrijama, lider je na polju građevinskih mašina.

Milurović Komerc danas sa ponosom može da istakne da pored sjajnih Kubota mašina i priključnih oruđa/mašina ima u svojoj ponudi i druge mašine i alate renomiranih svetskih proizvođača. Pa tako kod voćarsko-vinogradarske proizvodnje zastupamo italijanske proizvođače SAE i AEDES, a takođe i španski brend Industrias David. Ovom ponudom je kompletno pokriven prodajni program za oblast mehanizacije koja se koristi u voćarsko-vinogradarskoj proizvodnji. Kod obrade zemljišta sjajni DAL-BO valjci upotpunjuju i ovako bogat prodajni program.

BX Serija

M5001 N

M7003

Mehanizacija u stočarskoj proizvodnji

MGX 4

Obrada zemljišta

Setva i zaštita bilja

U36

 

Voćarsko-vinogradarski program

Zelena linija

 

Kontakt informacije:
Beogradska 32, Ugrinovci, Zemun, Centralna Srbija 11277, Srbija
LOKACIJA