novagric

NOVAGRIC je vodeća španska kompanija osnovana 1978. godine specijalizovana za pružanje integrisanih usluga i tehnologija za poljoprivredu visokog prinosa širom sveta. NOVAGRIC ima profesionalni tim koji vas prati od koncepta do puštanja u rad, uključujući tehničko-agronomske savete i obuku za razvoj prilagođenih rešenja prilagođenih potrebama proizvođača, kako bi se pronašla najbolja strategija za optimizaciju resursa i povećanje profitabilnosti i nivoa proizvodnje.

Kompanija nudi tehnologiju i pruža usluge za intenzivnu poljoprivredu, počevši od idejnog rešenja sve do postavke sistema, uključujući savetodavne usluge, obuku i podršku na sledećim poljima: Plastenici – Navodnjavanje i fertirigacija Tehnologije za kontrolu klime i tretmana voda

Naša rešenja podstiču produktivnost i racionalniju upotrebu resursa (voda, struja) u cilju profitabilnije i održivije poljoprivrede

Pametni staklenici

Dizajniramo, proizvodimo i instaliramo sopstvene plastenike marke APR® koji mogu biti u potpunosti opremljeni sistemima za navodnjavanje, ponovnom upotrebom vode, kontrolom i automatizacijom klime i drugim tehnologijama.

Modeli: Kapela sa više raspona, gotika, široka gotika (APR Luks), tropski, tunel, sklopljeni tunel (APR komplet), netanovi, skladišta.

 

Pametni sistemi za navodnjavanje

Razvijamo projekte navodnjavanja i automatizovane sisteme za navodnjavanje sa daljinskim povezivanjem koji optimizuju resurse, kao i sisteme za upravljanje, očuvanje i ponovnu upotrebu vode.

Sistemi: Sistemi navodnjavanja kap po kap, KSILEMA® Fertigacija, Sistemi hidroponike, Prskalice i humifikacija, Sistemi za recirkulaciju, Sistem nosača, Rezervoari, Kontroleri za navodnjavanje.

 

Sistemi za kontrolu klime

Novagric razvija sisteme za upravljanje uslovima okoline u plastenicima kako bi se postigla najbolja proizvodnja.

Sistemi: Klimatski regulator CLIMATEC®, sistemi za doziranje CO2, ventilacija, grejanje, vlaženje, sita, destratifikatori, prozori

 

Tretmani vode

Razvijamo kompaktna automatizovana postrojenja za vodu Smakua® sa optimizovanim investicijskim i operativnim troškovima koji minimiziraju potrošnju energije i garantuju kvalitet prečišćene vode za ponovnu upotrebu.

Tretmani: desalinizacija vode, dezinfekcija ozonom, ultraljubičasti tretmani i hlorisanje

Vertikalna poljoprivreda

Novagricovi vertikalni moduli za uzgoj omogućavaju nam da objedinimo najnovija tehnološka dostignuća u kontroli i upravljanju sistemom bez odustajanja od velike proizvodnje. Skalabilan, održiv i otporan sistem hrane koji će biti potreban u našoj bliskoj budućnosti. Ovaj sistem uzgoja napravljen je da stvori savršeno okruženje za biljke pružajući im tačno ono što žele, koristeći manje prostora, vode i transporta od tradicionalnih metoda.

Prednosti: Lokalni, sveži i kvalitetni proizvodi, bez pesticida, bez otpada i održivi trag, čista energija, proizvodnja tokom cele godine.

 

Agronomski dodaci

Novagric proizvodi agronomske dodatke za proizvodnju zaštićenih useva i postavlja sisteme osvetljenja i kontrole štetočina.

Snabdevanje: Vešalice i kopče za potporu useva, Stolovi za uzgoj, Kolica za žetvu za rad na visini, Mrežice i šine za navodnjavanje šina, Sistemi osvetljenja

Promo materijal
Kontakt informacije:
Pol. Ind. Plan Parcial El Valle - Avda. de las naciones, parcela 7 - 30840 Alhama de Murcia SPAIN, Alhama de Murcia, Región de Murcia 30840, Španija
LOKACIJA