Dobro došli na štand Privredne komore Vojvodine. Ove godine želeli smo da Vam se predstavimo na ovaj način i prisustvo na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu prihvatili smo sa velikim zadovoljstvom jer je važno da se privreda razvija i u ovim  uslovima.

Mi to u Privrednoj komori Vojvodine najbolje znamo. Tokom pandemijskih meseci bili smo tu , na usluzi našoj privredi i privrednicima- održavali smo kontakt na međuregionalnom planu putem onlajn konferencija , trudili smo se da privrednicima pomognemo u poslovanju kako bi uspešno odgovorili zahtevima tržišta . Na naše veliko zadovoljstvo bilo je i onih koji su tokom  proteklih meseci radili na razvojnim projektima .

Predsednik Privredne komore Vojvodine Boško Vučurević ističe da je Privredna komora u potpunosti u službi privrednika. Privredna komora Vojvodine neguje konstantno unapređenje privrednog ambijenta AP Vojvodine, a istovremeno predstavlja sponu između privrednika i relevantnih institucija.

Naš osnovni cilj je konstantno unapređenje konkurentnosti privrede AP Vojvodine, jer se na taj način ubrzava ekonomski rast države. Predstavljajući investicione potencijale AP Vojvodine u zemljama u regionu, a i šire, pronalazimo potencijalne poslovne partnere za naše članice. Na taj način, otvaramo put vojvođanskim privrednicima da svoje poslovanje prošire na inostrana tržišta, ali i da unaprede postojeće. Privredna komora Vojvodine  posluje u okviru svoja tri udruženja – Udruženje poljoprivrede, Udruženje industrije i Udruženje usluga.

Privredna komora Vojvodine,   preko navedenih Udruženja organizuje javne rasprave i pokreće inicijative za uređenje pitanja u oblastima prostornog planiranja i razvoja poljoprivrede, vodoprivrede, šumarstva, lova, ribolova, turizma, ugostiteljstva, banja i lečilišta, zaštite životne sredine, industrije, zanastva, drumskog, rečnog i železničkog saobraćaja i uređivanja puteva.

Pozivamo Vas da se aktivno uključite u naš rad jer ćemo zajedno doprineti razvoju privrede AP Vojvodine a time i celokupne Republike Srbije.

Kontakt informacije:
Hajduk Veljkova 11, Novi Sad, Vojvodina 21000, Srbija

Udruženje Poljoprivrede

Mladen Petković- sekretar Udruženja poljoprivrede

email  mladen.petkovic@pkv.rs

+381 21 480 38 24

 

Udruženje Industrije

Mr Zoran Trpovski- Sekretar Udruženja Industrije

email zoran.trpovski@pkv.rs

+381 21 480 37 86

 

Udruženje Usluga

Branislav Mamić- Sekretar Udruženja usluga

email branislav.mamic@pkv.rs

+381 21 480 37 16

 

LOKACIJA