SANUS

Preduzeće „Sanus-M“ osnovano je sa ciljem da, kao ovlašćena organizacija pruža usluge profesionalne kontrole štetočina. Danas predstavljamo savremeno preduzeće koje je tako organizovano i tehnički opremljeno da može odgovoriti na najsloženije zadatke potencijalnih korisnika naših usluga. Naš tim se sastoji od proverenih profesionalaca poljoprivredne, medicinske i veterinarske struke, koji su iskusni u rešavanju različitih vidova borbe protiv opasnih agenasa i štetočina.

 

 

 

Proizvodi za kontrolu glodara

U ponudi imamo veliki izbor efikasnih i inovativnih preparata i klopki za kontrolu glodara. Naši proizvodi su predviđeni za upotrebu u prehrambenoj industriji, a distributeri smo  najvećih evropskih proizvođača opreme za kontrolu glodara, kao što su : „Killgerm“ Velika Britanija „Babolna-Bio“ Mađarska, „Gea“ Italija.

Proizvodi za kontrolu insekata

U ponudi imamo veliki izbor inovativnih preparata i klopki za kontrolu insekata. Iz ponude izdvajamo preparat BIOPREN 6 EC za suzbijanje krevetnih stenica i buva, kao i veliki izbor feromonskih klopki za monitoring insekata u prehrambenoj industriji. Klopke za monitoring insekata obuhvataju sve očekivane vrste koje se mogu pojaviti u prehrambenoj industriji.

Usluge profesionalne kontrole štetočina – DDD usluge

SANUS-M  tim je specijalizovan za pružanje usluga kontrole štetočina u prehrambenoj industriji. DDD usluge pružamo pomoću specijalizovanog softvera.

Prisustvo štetočina u objektima prehrambene industrije može prouzrokovati poguban uticaj na bezbednost proizvoda, kao i na samu reputaciju prehrambene kuće. Dugogodišnje iskustvo u oblasti kontrole štetočina u prehrambenoj industriji i veliki broj zadovoljnih klijenata govore o kvalitetu usluga koje pruža preduzeće SANUS-M.

UV Uređaji za kontrolu letećih insekata

Preduzeće SANUS-M je eksluzivni zastupnik renomiranog proizvođača UV uređaja iz Velike Britanije kompanije PestWest. U ponudi imamo modele za sve tipove objekata prehrambene industrije.  PestWest UV uređaje odlikuje kvalitetna izrada, jednostavno servisiranje , trogodišnja garancija i povoljan potrošni materijal. Takođe, od ove godine u ponudi imamo i najveću inovaciju u onlajn kontroli letećih insekata u prehrambenoj industriji sistem flyDetect.

 

 

Chameleon 1×2 UV uređaj za kontrolu letećih insekata sa lepljivim pločama

Atraktivan i tanak uređaj za zidnu montažu, pogodan je za mesta gde se priprema hrana. Izuzetno jednostavna montaža i održavanje. Prednost uređaja sa lepljivim pločama u odnosu na tradicionalne uređaje sa električnim mrežama je u tome što lepljive ploče fiksiraju leteće insekte i onemogućena je dalja kontaminacija. Pored toga ovi uređaji su bezbedniji i mogu se montirati u objektima u kojima postoji otvoren tehnološki proces proizvodnje i pripremanja hrane u skladu sa HACCP sistemom.

Nemesis Quattro UV uređaj za suzbijanje letećih insekata

 

Novi model profesionalnog uređaja sa visokonaponskom rešetkom. Ovaj model prvenstveno karakterišu inovativni elementi kao što su nove ekološke uv cevi (sa smanjenom potrošnjom i smanjenim sadržajem stakla), kao i električna rešetka koja umanjuje rasprskivanje insekata. Idealan je za velika industrijska postrojenja.

 

FlyDetect sistem za onlajn monitopring letećih insekata

flyDetect sistem predstavlja najveću inovaciju u onlajn kontroli letećih insekata u prehrambenoj industriji. Prednosti flyDetect sistema su sledeće:

24/7 daljinski sistem monitoringa , momentalno obaveštenje o novonastaloj infestaciji, prilagodljiva podešavanja nivoa upozorenja, ugrađena kamera visoke rezolucije koja obuhvata čitavu površinu lepljive ploče, mogućnost praćenja više klijenata istovremeno, na svakoj fotografiji se prikazuju vrednosti temperature i vlažnosti vazduha, prikaz obaveštenja o terminima zamene UV cevi i lepljivih ploča.

 

BIOPREN 6 EC Koncentrat za suzbijanje krevetnih stenica i buva

Ključne prednosti preparata BIOPREN® 6 EC:

  • Prirodni piretrini obezbeđuju brz izlazak insekata iz skrovišta i “knock down” efekat.
  • S-metopren obezbeđuje efikasnost u suzbijanju modernih krevetnih stenica rezistentnih na sintetičke piretroide.
  • Idealan je za upotrebu u senzitivnim objektima, kao što su domaćinstva, jer je bezbedan za upotrebu na dušeku , bez jakih mirisa i poželjnog je bezbednosnog profila.

Zbog svog inovativnog sastava Biopren® 6 EC idealan je za kontrolu krevetnih stenica koje su rezistentne na sintetičke piretroide.

 

PROTECT SENSATION 2 u 1 rodenticid

PROTECT SENSATION® je inovativni rodenticid namenjen za kontrolu populacije štetnih glodara (miševa, pacova). Primenjuje se u industrijskim, prehrambenim i javnim objektima, na farmama u zatvorenom i otvorenom prostoru, domaćinstvima. Pogodan je za upotrebu na mestima sa povećanom vlagom. Za profesionalnu primenu. Idealan je za sprovođenje monitoringa i deratizacije u prehrambenoj industriji. Poseduje rupu za fiksiranje .

 

PROTECT meki mamac 150g

 

PROTECT® meki mamac je biocidni proizvod namenjen za kontrolu populacije štetnih glodara.     Za suzbijanje pacova (Rattus norvegicus) koristiti u zatvorenom prostoru ili oko objekata. Za suzbijanje miševa (Mus musculus) koristi samo u zatvorenom prostoru. Za opštu i profesionalnu primenu.

PROTECT® meki mamac sadrži 0,0027% (0,027 gr/kg) bromadiolona i agens za odbijanje. Biocidni proizvod PT14 je spreman za upotrebu u obliku mekog mamca težine 10 grama upakovanog u filter vrećicu.

3 way klopka za monitoring gmižućih insekata

3 WAY klopka se isporučuje spremna za upotrebu. Koristi se za monitoring širokog spektra insekata u prehrambenoj industriji. Klopka se koristi kao  sastavni deo integralne kontrole štetočina. Klopka se dodatno može zaštiti sa MAGNETIC plastičnim štitnikom za 3 WAY klopku, koji se može fiksirati.

 

AF DEMI DIAMOND feromonska klopka za skladišne moljce

Ovaj model klopke se koristi za monitoring skladišnih moljaca. U klopku se postavlja lepljiva površina za monitoring, model: “AF Ephestia/Plodia lepljiva površina za monitoring”. Klopka za insekte se može okačiti na zid ili postaviti tako da bude samostojeća. Za postizanje što realnije slike o prisustvu skladišnih insekata potrebno je klopke unutar objekta rasporediti na svakih 10 m. Prebrojavanje insekata je jednostavno, kao i zamena lepljivih površina. Prikupljanjem podataka uz pomoć klopki za monitoring insekata, omogućuje se formiranje kompletnog programa zaštite od štetnih insekata unutar skladišnih objekata.

 

ECOTRAP lepljiva klopka za pacove i miþeve

ECOTRAP INPEST crna lepljiva klopka za pacove sa 40 gr. lepka

Klopka za monitoring pacova i miševa. Može se koristiti sa proizvodom “Tunel za ECOTRAP INPEST klopku za pacove” koja se prodaje odvojeno.

 

AF TUNNEL kutija za pacove i miševe

Af tunnel je ekonomična kutija u obliku tunela, sa sistemom zaključavanja i ulaznim otvorima pod nagibom kako bi se sprečio ulazak vode. Uz kutiju se isporučuje metalni držač briketa. Isporučuje se u pakovanju od 12 komada. Idelana je za korišćenje u prehrambenoj industriji , je se preparat unutar kutije može fiksirati , a održavanje i fiksiranje kutije je jednostavno.

 

Kontakt informacije:
Pere Popadića 3/6, Novi Sad, Novi Sad, Vojvodina 21138, Srbija
LOKACIJA