INAGRO GESTION AGRICOLA nalazi se u provinciji Almerija, kao područje koje proizvodi hortikulturne kulture, lider na najzahtevnijim tržištima širom sveta. INAGRO GESTION AGRICOLA razvija svoju delatnost u proizvodnji hranljivih sastojaka, biostimulanata i bioprotektora od 2000. godine.

U ovim godinama aktivnosti i direktnog kontakta sa proizvođačima širokog spektra useva, uvek uzimajući u obzir zahteve tržišta i poštovanje životne sredine, uspeli smo da razvijemo širok spektar proizvoda, kako za konvencionalnu, tako i za organsku poljoprivredu, odgovarajući na sve potrebe za ishranom i agronomskom zaštitom.

 

ZASTUPNIK ZA SRBIJU

MAGAN-MAK

1000 Skopje, Orce Nikolov 71, Centar, Severna Makedonija, telefon: + 389-02/321-6147

www.maganmak.com.mk

E-mail: ivan@maganmak.com.mk

INAGROUP proizvodi biođubriva, preparate za ishranu i biozaštitu bilja i biostimulatore – Kompanija, uz velika ulaganja u istraživanje i razvoj, razvija organske proizvode i priozvode bez ostataka štetnih materija koji smanjuju upotrebu sintetičkih proizvoda i čine poljoprivrednu pro-izvodnju profitabilnijom

 

INAGROUP is a manufacturing company of biofertilizers, nutrients, bioestimulants and bioprotectors. With more than fifteen years of experience present in several continents and through high r&d development, it is contributing to reducing chemical synthesis products, with the continuous development of organic and residual products and water profitability.

Promo materijal
Kontakt informacije:
La Mojonera, Almería, Andalucía 04745, Španija

Fax: 950 18 75 98

LOKACIJA