Mi smo Triglav osiguranje, deo Triglav grupe, međunarodne korporacije osnovane u Sloveniji sa tradicijom dugom 120 godina.

Svrstavamo se među najveće osiguravajuće grupacije u regionu jugoistočne Evrope, a karakterišu nas pouzdanost, sigurnost, stabilnost, brza isplata štete i visoka društvena odgovornost.

Zahvaljujući decenijama iskustva i načinu poslovanja, kao jedno od top pet osiguravajućih društava u Srbiji, konstantno stičemo poverenje sve većeg broja klijenata. Bavimo se svim vrstama životnog i neživotnog osiguranja i cilj nam je da zaštitimo osiguranike od rizika eventualnih nezgoda koje mogu ugroziti poslovanje i život.

Prisutni smo u preko 30 gradova širom Srbije sa timom koji broji preko 700 zaposlenih.

Triglav osiguranje vam pomaže da sačuvate plodove svog rada. U ponudi imamo osiguranje poljoprivrede za individualna poljoprivredna gazdinstva, organizatore poljoprivredne proizvodnje-kooperacije i zemljoradničke zadruge. Osiguravamo ratarske useve, povrtarske useve, voćarske i vinogradarske plodove, stabla voćaka i čokota vinove loze. Usevi i zasadi se mogu osigurati od grada, požara i udara groma kao osnovnih rizika, i sledećih dopunskih rizika: oluje, poplave, zimskog izmrzavanja ozimih kultura (pšenica, ječam, krmno bilje i uljana repica), gubitka količine i kvaliteta, stabla voćaka i čokoti vinove loze do stupanja u rod i u rodu.

Naše proizvode iz oblasti stočarstva nudimo velikim i malim poljoprivrednim gazdinstvima (farmerska proizvodnja) i individualnim držaocima životinja. Osiguranje životinja obuhvata sledeće rizike: uginuće, prinudno klanje, ekonomsko klanje ili ubijanje zbog bolesti ili nesrećnog slučaja, gubitak teleta ili ždrebeta na porođaju (telenju/ždrebljenju), pad proizvodnje mleka, i mnoge druge (u ponudi imamo Triglav Max paket, posebno paketno osiguranje od skoro svih bolesti i nezgoda koje mogu da se dese prilikom uzgoja stoke).

Detaljnije informacije pogledajte na sajtu triglav.rs ili nas pozovite na 011/3305-150.

 

Posebna sajamska ponuda: 10% popusta za osiguranje useva i plodova

Elementarne nepogode najčešće pogađaju poljoprivrednu proizvodnju u njenim najosetljivijim fazama, stoga se osiguranjem useva i plodova postiže ekonomska zaštita od opasnosti (rizika) kojima je biljna proizvodnja izložena tokom godine, a na koje čovek nema neposredan uticaj.

Iskoristite posebnu sajamsku ponudu od 10% popusta za osiguranje ozimih useva, zimsko izmrzavanje ozimih kultura (pšenica, ječam, krmno bilje i uljana repica), za osiguranje stabala voćaka i čokota vinove loze.

 

Posebna sajamska ponuda: 10% popusta za osiguranje životinja

Osiguranjem životinja postiže se maksimalna ekonomska zaštita od svih rizika koji se smatraju nesrećnim slučajem ili bolešću koja ne podleže Zakonu o zdravstvenoj zaštiti životinja.

Iskoristite sajamsku ponudu i zaštitite svoje životinje po 10% nižoj ceni.

 

Posebna sajamska ponuda: do 30% popusta za osiguranje traktora, kombajna i poljoprivrednih priključnih mašina

Iskoristite posebnu sajamsku ponudu i osigurajte svoje traktore, kombajne i poljoprivredne priključne mašine po 30% nižoj ceni.

Kontakt informacije:
Milutina Milankovića 7a, Beograd, Central Serbia 11070, Srbija
LOKACIJA