Promo tekst:
TRIO Motors je kompanija specijalizovana za prodaju celokupnog asortimana rezervnih delova za japanska i južnokorejska vozila, alata i servisne opreme za mehaničare. Firma je na domaćem tržištu prisutna još od 1991. godine i predstavlja jednog od lidera na polju ponude i prodaje rezervnih delova za japanska i korejska vozila u zemlji, ali i okruženju.

Pored gore pomenute ponude, TRIO Motors nastoji da proširi gamu usluga na svim nivoima, te u okviru kompanije, od 2011. godine posluje i servis za japanska i korejska vozila, koji pruža sve vrste mehaničarskih, dijagnostičarskih i električarskih usluga.

Pored gore pomenute ponude delova i usluga, od septembra 2013. godine, TRIO Motors je i ovlašćeni uvoznik, prodavac i serviser ISUZU vozila od strane generalnog uvoznika za Jugoistočnu i Centralnu Evropu, italijanske kompanije MIDI Europe srl.

Za sedam godina zastupništva ISUZU brenda, razgranata je prodajno-servisna mreža, ne samo u Vojvodini, već i širom Srbije, a pored brojnih fizičkih lica – vlasnika ISUZU vozila, prvenstveno D-Max pikapa, ali i lakih kamiona, sve veći broj vozila ISUZU brenda nalazi put i do JP i JKP, kao i za potrebe državnih službi, poput vatrogasaca, policije, Vojske Srbije, itd.

Potvrda uspeha ISUZU brenda na tržištu Srbije jeste činjenica da je 2019. godine, model D-Max bio ubedljivo najprodavaniji pikap na srpskom tržištu, u konkurenciji brojnih drugih poznatih i renomiranih brendova, kao i da naše poznato “TV lice” – Jovan Memedović, urednik i voditelj emisije “Sasvim prirodno”, vozi upravo ISUZU D-Max pikap.

Foto proizvod – Trio Motors – D-Max Valencia orange Metallic front

TEKST O PROIZVODU – TRIO MOTORS PDF

Foto proizvod – Trio Motors – D-Max Mercury Silver Metallic front

TEKST O PROIZVODU – TRIO MOTORS PDF

TEKST O PROIZVODU – TRIO MOTORS PDF

 

 

 

 

 

Kontakt informacije:
Jablanička 6, Novi Sad, Novi Sad, Vojvodina 21000, Srbija

Adresa:
Jablanička 6 (ISUZU), Novi Sad
Futoška 102 (Trio Motors), Novi Sad

Web adrese:
http://www.isuzu.co.rs
http://www.triomotors.rs

E-mail adrese:
isuzu@triomotors.rs
office@triomotors.rs
marketing@triomotors.rs

Brojevi telefona:
+381 21 639 8510
+381 65 34 999 00
+381 69 34 999 00

LOKACIJA