Traktori – Priključne mašine – Zalivni sistemi – Delovi za traktore – Delovi za priključne mašine – Gume – Ulja

Tractors – Implements – Irrigation systems – Spare parts for tractors – Spare parts for implements – Tyres – Oils

AGROPANONKA

Kompanija Agropanonka je osnovana 1992. godine, a danas ima četiri organizacione celine koje objedinjuju poslovne aktivnosti u zemlji i inostranstvu i uključuju: uvoz, izvoz, distribuciju, maloprodaju i zastupništvo renomiranih stranih kompanija. Agropanonka, sa sedištem u Novom Sadu, jedan je od lidera u agrarnoj industriji i kompanija od velikog poverenja u domenu poljoprivrede. Uspešno poslovanje je ostvareno zahvaljujuci stručnom menadžmentu, savremenom načinu rada, organizaciji posla i implementaciji svetskih iskustava. Kompanija trenutno zapošljava 75 ljudi.

Osnovna delatnost kompanije Agropanonka je uvoz, distribucija i sklapanje traktora marke BELARUS, čiji je proizvođač Minski Traktorski Zavod (MTZ) iz Minska, Belorusije. Proizvodni program fabrike u Belorusiji obuhvata proizvodnju traktora do 360 KS, sa proizvodnjom od oko 45.000 traktora godišnje. Traktori proizvođaca MTZ iz Belorusije već decenijama osvajaju globalno tržište, a statistički podaci ukazuju na to da je svaki deveti traktor na svetu upravo traktor marke BELARUS.

U martu 2011. godine, Agropanonka je, u saradnji sa MTZ fabrikom iz Minska, u Novom Sadu otvorila fabriku za sklapanje traktora BELARUS. Najmodernija linija za montažu može da obezbedi 3000 jedinica godišnje, što zadovoljava potrebe tržišta Republike Srbije i predstavlja izvozni adut naše zemlje.

Kao kompanija koja insistira na kvalitetu usluge, Agropanonka raspolaže sa jednim od najvećih skladišta rezervnih delova za mehanizaciju i svojim klijentima na raspolaganje stavlja servisnu službu za traktore, koja je prepoznata kao najbolja u Srbiji. Agropanonka nudi sveobuhvatan program, i time omogućava poljoprivrednicima da sve što im je potrebno za uspešan rad pronađu na jednom mestu.

Kontakt informacije:
LOKACIJA
Kontaktirajte nas

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.