Agrotech PMD D.o.o. je distributer poljoprivredne mehanizacije i mehanizacije. Zastupamo veliki broj svetski poznatih brendova. Pored veleprodaje, popravljamo i održavamo mašine. Naša misija je da kupcima pružimo najviši kvalitet u prodajnim i postprodajnim uslugama. Ako su kupci zadovoljni i mi.

Naša vizija je da imamo najveći izbor poljoprivrednih mašina na srpskom tržištu i da nas sadašnji i budući kupci doživljavaju kao partnera na kojeg se uvek mogu osloniti i sa kojim će u svakom trenutku moći da imaju kvalitetnu saradnju.

Uvek pratimo potrebe naših kupaca, tako da neprestano unapređujemo naš sistem upravljanja. Stvorili smo jedan takav sistem koji naglasak stavlja na organizaciju i rešavanje problema. Važan deo našeg sistema je kontinuirano usavršavanje naših zaposlenih.

Svest o životnoj sredini je važna za našu organizaciju i zato u okviru sistema upravljanja zaštitom životne sredine neprestano imamo na umu zahteve koji se odnose na zaštitu životne sredine i svake godine stvaramo nove ciljeve kako bismo poboljšali svoje aktivnosti na polju zaštite životne sredine.

Imamo na umu zaštitu na radu naših radnika i posetilaca i posvećeni smo prevenciji bolesti na radnom mestu.
Nastojimo pridobiti naše klijente, zadržati njihovo povjerenje i postići njihovo dugoročno zadovoljstvo.

Kontakt informacije:
Topolski put 2, Trešnjevac, Kanjiža, 24426, Srbija
LOKACIJA
Kontaktirajte nas

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.