Mikrobiološka đubriva

Microbiological fertilizers

 

AGROUNIK, DOO

Mi smo porodična kompanije osnovana 2002 godine. Naša misija da se se bavimo istraživanjima u oblasti biotehnologije, razvojem novih proizvoda i aktivnih materija, proizvodnjom, distribucijom i prodajom mikrobioloških preparata sa primenom u poljoprivrednoj proizvodnji i zaštiti životne sredine.

Industrijska proizvodnja mikrobiološkog đubriva SLAVOL započeta je 2005. godine po recepturi prof. dr Snežane Đorđević.  Rezultati primene proizvoda Slavol u prinosu i kvalitetu različitih kultura, brzo su bili prepoznati od strane poljoprivrednih proizvođaća te je na toj osnovi naša kompanije poćela da se razvija.

Agrounik u svom proizvodnom asortimanu ima 20 registrovanih i sertifikovanih proizvoda koji se primenjuju kao biofertilizatori za tretman zemljišta, semena i folijarnu prihrana, biopesticide, kao i inokulante za pripremu silaže i prečišćavanje otpadnih voda.

Pored postojećih proizvoda Agrounik se bavi i inovacionom i razvojnom delatnošću kroz svoju ćerku kompaniju Biounik. Nosilac je više uspešno završenih domaćih i evropskih projekata koji imaju za cilj razvoj novih inovativnih rešenja u poljoprivredi i ekologiji. Takođe, Agrounik povezuje regionalne Institute i fakultete prirodnih nauka u svojim projektima i angazuje najpriznatije eksperte u oblastima molekularne bilologije, zaštite bilje i mikrobiologije.

Svi preparati su intelektualna svojina Agrounika i zaštićeni su patentom.

Sedište firme i proizvodni pogon i magacinski kapacitet povrsine od 5000m2 nalaze se u Šimanovcima, pored autoputa Beograd-Šid.

Tim od 12 regionalnih menadžera – inžinjera poljoprivrede svakodnevno vrši distribuciju proizvodnog programa prema našim partnerima i edukuje potrošace na teritoriji Srbije.

U Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Makedoniji  i Rusiji Agrounik posluje preko svojih predstavništava-ćerki firmi.

Agrounik svoje proizvode izvozi i u Rusiju, Iran, Tursku, Grčku, Bugarsku, Albaniju, Sloveniju i Crnu Goru.

Vizija kompanije Agrounik je da postane regionalni lider u istraživanju, razvoju, proizvodnji, distribuciji i prodaji preparata na bazi mikroorganizama i njihovih metabolita.

Kontakt informacije:
LOKACIJA
Kontaktirajte nas

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.