Kompanija KITE DOO je u vlasništvu mađarske korporacije KITE Zrt., i kao ovlašćeni diler i serviser John Deere mehanizacije na tržištu Srbije, je počela sa radom 1. maja 2017. godine.

Osnovnu delatnost kompanije KITE DOO čine prodaja i servis poljoprivredne mehanizacije, prodaja motornih ulja i maziva, semena, mineralnih hraniva, sredstava za zaštitu bilja i snadbevanje originalnim rezervnim delovima.

Prodajni  program koji nudi kompanija KITE DOO je obiman i raznovrstan, a čine ga lideri kvaliteta svetskog tržišta. Pored najpopularnijeg i verovatno najvećeg proizvođača poljoprivredne mehanizacije na svetu, John Deere – a, tu su još i proizvodne linije kompanija JCB, KUHN, JOSKIN, LKT, ALPEGO, ZAGO, DEGENHART, GRASDORF, GERINGHOFF, SIPTEC, KOCK & SOHN …

Pored John Deere traktora, univerzalnih žitnih kombajna, silažnih kombajna, prskalica, sejalica, balirki, prednjih traktorskih utovarivača, sistema za satelitsko navođenje, savremenih tehnologija za preciznu poljioprivredu, proaktivnih servisnih usluga na daljinu, kompanija KITE DOO je u svoju ponudu uvrstila i program John Deere mašina za održavanje travnatih površina, kao i mašina za obavljanje komunalnih delatnosti.

Sektor Agronomije se bavi distribucijom pesticida, semena i đubriva, sa posebnim akcentom na sigurna i dokazana rešenja u najvažnijim poljoprivrednim kulturama. Cilj sektora je pronalaženje i preporuka najboljih tehnologija proizvodnje, što na samom kraju donosi bolje i kvalitetnije prinose, to jest isplatljivost poljoprivredne proizvodnje.

Početkom 2019. godine predstavljen je novi departman – AMS (Agriculture Management Solutions) koji ima zadatak da poveže poljoprivredu i informacione tehnologije, i da kroz primenu sistema precizne poljoprivrede kompanije John Deere, poboljša performanse gazdinstava u svim segmentima.

Proaktivna servisna služba, koja je opremljena najsavremenijom opremom i servisnim alatima za najkomplikovanije servisne zahvate i obučena u servisnim centrima John Deere-a, Kuhn-a i JCB-a, u stanju je da reši svaki problem na Vašim mašinama, kako bi Vaša proizvodnja tekla nesmetano.

Izgradnja centrale, distributivnih, odnosno logističkih centara u Novom Sadu i u Sremskoj Mitrovici, pored već postojećeg objekta u Bačkoj Topoli, su prevashodno u funkciji približavanju kupcima i smanjenju njihovih troškova.

Pouzdanost, vrhunski kvalitet i popularnost proizvoda, brzina odziva na zahtev kupaca, dostupnost i brzina isporuke rezervnh delova, visok nivo stručnosti, iskusna, visoko obučena,  i mahom visoko obrazovana radna snaga, proaktivna servisna služba i  podrška na daljinu, zadovoljstvo kupaca kao trajni zadatak svih zaposlenih, su garancija dugotrajnosti naših proizvoda i usluga i ono po čemu ćemo uvek biti prepoznatljivi na tržištu Republike Srbije.

 

 

 

 

 

Kontakt informacije:
Međunarodni put 162, Čenej, Novi Sad, 21138, Srbija
LOKACIJA
Kontaktirajte nas

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.