Poljoprivredne mašine – Mašine za obradu zemljišta – Plugovi – Gruberi – Roto drljače – Tanjirače – Rasipači đubriva – Dizalice (kranovi) – Prskalice – Sitnilice biljnih ostataka – Sejačice – Prikolice – Traktorski utovarivači

Agricultural machines – Tillage machines – Ploughs – Grubbers  – Harrows – Disc harrows – Fertilizer distributors – Cranes – Sprayers – Plant waste shredders  – Drilling machines – Trailers – Tractor loaders

 

TIM AGRAR

Saradnju smo ostvarili sa vodećim evropskim brendovima u oblasti poljoprivrednih mašina i to: …….

Preduzeće TIM AGRAR D.O.O. sa sedištem u Golubincima,ul.Inđijska 72 osnovano je 2015. godine sa ciljem proširenja dugogodišnjeg bavljenja primarnom ratarskom proizvodnjom, na snadbevanje tržišta Srbije sa visoko kvalitetnom poljoprivrednom mehanizacijom.Ime samog preduzeća je nastalo od tima ljudi koji imaju znanje i iskustvo kojim će pružiti kvalitetnu i potpunu uslugu i savet našim sadašnjim i budućim klijentima koji nam ukazuju poverenje iz godine u godinu. Baš to poverenje nas je postaklo da iz poljoprivredne proizvodnje i usluga u njoj proširimo delatnost na uvoz i plasman kvalitetnih plugova slovenačkog proizvođača TEKOMA čiji smo generalni zastupnici za sve njihove poljoprivredne mašine kako bi našim klijentima i prijateljima unapredili i olakšali rad na njihovom gazdinstvu.
U naš prodajni asortimam spadaju više grupa poljoprivrednih mašina i priključaka, u okviru kojih postoji više tipova i modela Poljskih,Turskih i Kineskih proizvođača koji su vam dostupni u rubrici proizvodi gde su tamo detaljno opisani i date tehničke karakteristike.
Vremenom naš delokrug poslovanja preduzeća TIM AGRAR širi se na drumski prevoz tereta u domaćem i međunarodnom saobraćaju prvenstveno na prevoz žitarica,veštačkog đubriva,semena,supstrata itd.
Takođe vršimo ugovaranje i otkup svih ratarskih kultura ( kukuruz,pšenica,soja,suncokret i šećerna repa), a cilj nam je i proširivanje skladišnih kapaciteta za prijem i otkup proizvoda od sopstvene proizvodnje i od proizvodnje naših zadovoljnih kooperanata.
TIM AGRAR prati sve republičke i pokrajinske fondove koji daju subvencije i kredite za nabavku nove poljoprivredne mehanizacije.
PRIDRUŽITE SE TIMU TIM AGRARA KOJI UVEK DAJE VIŠE

Kontakt informacije:
Inđijska 72, Golubinci, Stara Pazova, 22308, Srbija

062/345-991

LOKACIJA
Kontaktirajte nas

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.