Oružje – Municija – Optički nišani – Lovačka oprema – Dvogledi – Obuća – Gumena obuća – Noževi

Weapons – Ammunition – Rifle scopes – Hunting equipment – Binoculars – Footwear – Rubber footwear – Knives

 

Preduzeće TOP GAN osnovano je 1993. godine i kao primarnu delatnost ima prodaju oružja, municije, pirotehnike i vatrometa, lovačke opreme i svega što je vezano za lov.

Počeli smo kao maloprodaja, uglavnom domaćih proizvoda, i iz godine u godinu smo postali jako uspešni. Taj uspeh nas je ohrabrio i bili smo spemni da rizikujemo i da napravimo veliki skok u poslu. Započeli smo distibuciju među našim i stranim preduzećima, i počeli smo da se bavimo veleprodajom, uvozom i izvozom oružja, municije i lovačke opreme. Tako da smo svojim radom i kvalitetom  rada dostigli nivo među liderima našeg regiona.

Top Gan doo ima jasnu misiju i viziju – da pružimo što bolji kvalitet našim potrošačima i da budemo još bolji u našem poslu. Pored domaćih proizvoda, zastupamo veliki asortiman svetskih poznatih brendova, koji su najkvalitetniji za naše potrošače. Time dajemo sigurnost našim potrošačima i uspešan lov.

Iz dana u dan širimo našu ponudu i usavršavamo naše znanje kako bi pomogli našim potrošačima. U okviru našeg preduzeća posedujemo servis oružja, čiji je glavni cilj prepravka, dorada, prerada, bruniiranje, hromiranje i onesposobljavanje oružja domaće i strane proizvodnje. Takođe se bavimo montiranjem optika i upucavanjem za sve vrsta oružja. Vršimo otkup i prodaju polovnog oružja.

Ali naše ambicije za nova znanja ne posustaju. Posete raznim seminarima, sajmovima  po celom svetu i u našoj zemlji,upoznali smo veliki broj uspešnih lovaca i organizatora  lovnog turizma. Bili smo u gostima raznim lovištima i upoznali lepotu prirode. Lovstvo je našlo svoje mesto u svim kategorijama stanovništva, u svim socijalnim slojevima. Time dolazimo na ideju i otvaramo agenciju za lovni turizam i naše verne potrošače upoznamo sa prelepom prirodom i dobrim duženjem kako kod nas, tako i širom sveta. Agencija za lovni turizam “Top Gan” poseduje licencu Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacije i zaključene ugovore sa lovištima u zemlji i inostranstvu.

Kontakt informacije:
Čede Vasovića 14/14, Požarevac, 12000, Srbija
LOKACIJA
Kontaktirajte nas

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.