O NAMA

Poštovani! Dobro došli na internet stranicu najstarijeg uvoznika kineskih utovarivača u Srbiji! Čast nam je i zadovoljstvo da Vam prenesemo da već 7 godina uspešno poslujemo sa tri najveća proizvođača utovarivača iz Republike Kine. Rezultat našeg iskustva su naši mnogobrojni zadovoljni kupci. Mi smo i pre sedam godina prodavali kineske utovarivače-pre sedam godina kad su jos drugi tvrdili da sve što valja je sa “zapada”. Od tada smo se pokazali tolko dobro da sa našom idejom od pre 7 godina žive i “drugi”… Wyalp doo zastupnik za 3 marke, bio i ostao prvi distributer kineskih utovarivača u Srbiji!

Jedini u Srbiji-tri marke utovarivača direktno iz fabrike proizvodjača na našem lageru već 7 godina!

Davne 2014. godine smo počeli sa uvozom kineskih utovarivača, da bi smo se već 2015. godine lično uverili u ozbiljnost naših kineskih poslovnih partnera. Tom prilikom smo obilazili sve poznate proizvođače utovarivača u Kini. Pošto ne postoji savršena mašina za sve poslove, izabrali smo tri proizvođača da bi pokrili zahteve tržišta utovarivača u Srbiji u svim segmentima, ujedno su to tri najveće fabrike malih radnih mašina u Kini. Naši utovarivači uspešno su se pokazali u poljima poljoprivrede i to uglavnom marka Kaiwei. Stovarišta,razne fabrike uglavnom izaberu marku Everun koji je i najzastupljeniji u zemljama Evropske unije. Jedinog uspešnog proizvođača teleskopskih utovarivača Taian izaberu kupci sa potrebama utovara- istovara sa većih visina-dubina tovarnog prostora.

WYAlp doo je generalni uvoznik za Srbiju utovarivača marke Kaiwei i Taian i ovlašćeni uvoznik utovarivača marke Everun.

 

Prilikom kupovine utovarivača jedan od najvažnijih faktora za izbor, pored kvaliteta i cena, dostupnost rez. delova i ozbiljnost servisa. Osim iskustva, raspolažemo velikim lagerom rezervnih delova, naši serviseri dolaze na Vašu adresu. Pre sedam godina prvi utovarivač je testiran na nasoj farmi, gde u svakom momentu možete lično isprobati mašinu koja najviše odgovara Vašim potrebama. Zahvaljujući našem iskustvu

u komunikaciji sa našim kupcima stalno radimo na tome da usavršimo najbolje-najefikasnije modele utovarivača. Odlične rezultate smo ostvarili na raznim domaćim kao i stranim tenderima, subvencijama…takodje imamo uspešnu saradnju kroz razne programe finansiranja sa bankama i lizing kućama.

Posetite i našu facebook stranicu “utovarivaci” takodje youtube “utovarivaci”.

 

WYAlp doo

Staromoravički put 6

24300 Bačka Topola

Pib:104176298

Matični br.:20106999.

Kontakt informacije:
LOKACIJA
Kontaktirajte nas

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.