Rasprskivači za poljoprivredne prskalice

Agricultural sprayers

 

Firma NS SprejTek je osnovana 2016. godine. Bavi se konsultantskim uslugama u poljoprivredi, distribucijom rezervnih delova za prskalice i atomizere, uspostavljanjem tehnologija i sistema precizne poljoprivrede. Jedinstveni smo u načinu ponude rasprskivača (dizni) koji podrazumeva izbor dizne prema kulturama koje tretirate, tretmanu koji vršite i mikroklimatu u kom radite.

NS SprejTek zastupa najvećeg evropskog proizvođača rezervnih delova za prskalice i atomizere – firmu Arag. Kompanija ARAG je osnovana 1976. i za ovih četredesetak godina je postala lider u proizvodnji komponenti za prskalice i orošivače. U svom proizvodnom programu firma Arag ima preko 4000 komponenti koji možete naći i na lageru firme NS SprejTek.

Deo grupe Arag je i firma ASJ spray jet . Spajanjem engleske firme za proizvodnju rasprskivača „International Spray-Jets“ i italijanske firme „ABBA“ nastala je nova kompanija pod nazivom ASJ spray jet  koja u svojoj ponudi ima veliki izbor rasprskivača visokog kvaliteta, pogodnih za tretiranja fungicidima, herbicidima i insekticidima. Široka paleta DVOMLAZNIH RASPRSKIVAČA izdvaja ovog proizvođača u odnosu na sve druge. Visok kvalitet i premium klasa ovih rasprskivača je potvrđena sertifikacijom od strane DLG, JKL i KWF (Nemačka), Enama (Italija), BLT (Austrija), AU i DAE (Danska), IRSTEA (Francuska), CMA (Španija) i mnogih drugih ovlašćenih sertifikatorskih tela širom evropske unije.

NS SprejTek zastupa i nemačkog proizvođača rasprskivača firmu Agrotop. Ova firma proizvodi jedinstvene dvomlazne „turbodrop“ rasprskivače, koji predstavljaju zadnju reč tehnologije kada je u pitanju proizvodnja savremenih antidrift rasprskivača. TURBODROP® tehnologija je budućnost u proizvodnji rasprskivača i kao takva žaštićena od firme Agrotop, koja jedina u svetu proizvodi takve rasprskivače. Firma Agrotop nastupa združeno sa najvećim proizvođačem keramičkih rasprskivača francuskom kompanijom Albuz, te i njihove rasprskivače možete naći u našem prodajnom programu.

Proizvodni programa NS SprejTek je zaokružen sa pumpama italijanske firme Bertolini. Firma Bertolini se od 1918. godine bavi proizvodnjom pumpi za prskalice i atomizere. Jedinstvena tehnologija i stogodišnja tradicija su garant kvaliteta Bertolini pumpi.

Kontakt informacije:
Đorđa Servickog 17, Novi Sad, 21102, Srbija
LOKACIJA
Kontaktirajte nas

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.