Stočna hrana

Fodder concentrates

 

Stalni dijalog između istraživanja i prakse” bio je vodeći princip koji je motivisao SCHAUMANN da osnuje sopstveni istraživački centar ISF GmbH. Objekti istraživačkog centra omogućavaju samostalan rad u laboratoriji i na oglednim farmama. Rezultat toga su proizvodi prilagođeni u potpunosti potrebama poljoprivrednika u praksi i koji uključuju najnovija saznanja naučnih istraživanja.

Godine 1938. H. Vilhelm Schaumann pronalazi način izvlačenja koncentrata vitamina iz ulja jetre bakalara i ribljeg ulja za upotrebu u poljoprivredi. U to vreme farmerima je nedostajala kvalitetna stočna hrana za životinje,a nusproizvodi od ribe bili su u izobilju. Mladi preduzetnik bio je uspešan.
U narednim decenijama kompanija se može osvrnuti na izuzetne prekretnice u svom razvoju.

Osnivanjem prve kompanije 1938. godine, H. Vilhelm Schaumann postavio je kamen temeljac za međunarodnu grupu, čije su kompanije kasnije konsolidovane pod krovom kompanije Huelsenberg Holding GmbH & Co. KG.
Danas je SCHAUMANN snažan brend u mreži kompanija specijalizovanih za različite aspekte poljoprivrednog sektora.

Sa sopstvenim proizvodnim pogonima na različitim lokacijama u Evropi, kompanija je u mogućnosti da osigura visok kvalitet i fleksibilnu proizvodnju u skladu sa potrebama kupaca. Široka paleta proizvoda, proizvodi se u modernim, efikasnim pogonima  i podleže strogim standardima upravljanja kvalitetom.

Contact info
LOKACIJA
Kontaktirajte nas

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.