Kompanija „AGRO CESLA“ D.O.O. sa sedištem u Rumenci, Rumenački put 5, osnovana je 2003. godine sa ciljem da snabdeva tržište Srbije visoko kvalitetnom poljoprivrednom mehanizacijom. Kompanija je 100% u privatnom vlasništvu osnivača i generalnog direktora Božidara Ivkovića.

U našem dugogodišnjem poslovanju ostvarili smo uspešnu saradnju sa mnogim renomiranim proizvođačima poljoprivredne opreme. Na prvom mestu to su svakako brendovi Massey Ferguson i Challenger. Zatim, posebno smo ponosni na program traktora turskog proizvođača Tumosan. Što se tiče priključne mehanizacije izdvojili bismo dugogodišnju saradnju sa firmama MaterMacc, Regent, Capello, Dondi, Bargam i Merlo.

Juna 2011. godine celokupno poslovanje firme preseljeno je u novi prodajno-servisni centar, koji se nalazi na pravcu od Novog Sada ka Rumenci. U potpuno novoj zgradi modernog dizajna nalazi se kompletno opremljen radionički prostor, zatim magacin rezervnih delova i kancelarijski prostor sa salom za sastanke. U sklopu kompleksa nalazi se veliki izložbeni prostor kao i carinsko skladište za sopstvene potrebe.

Osnovna delatnost „AGRO CESLE“ je spoljna trgovina, uvoz – izvoz, kao i plasman poljoprivrednih mašina na domaće tržište. Primarni fokus preduzeća je odlična postprodajna podrška i dugoročna prijateljska saradnja sa korisnicima naših usluga i proizvoda. Kako bismo garantovali našim klijentima pravovremenu i efikasnu servisnu podršku, stavili smo akcenat na obučenost i opremljenost servisnog osoblja kao i na organizovano rukovođenje i upravljanje lagerom i distribucijom rezervnih delova.

Contact info
Rumenački put 188, Rumenka, Novi Sad, 21211, Srbija
LOKACIJA
Kontaktirajte nas

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.