Poljoprivredne mašine – Nošene i polunošene poljoprivredne mašine – Kombajni – Mašine za pripremu zemljišta – Plugovi – Prskalice – Rasipači veštačkog đubriva – Sejačice – Traktori – Sistemi za navodnjavanje – Rezervni delovi – Poljoprivredni alati – Hemijski proizvodi – Đubriva – Sredstva za zaštitu bilja – Semenska roba

Agricultural machinery – Fitted with semi-mounted machines – Combined – Machinery for soil preparation – Plows – Sprayers – Fertilizer distributors – Drill – Tractors – Irrigation system – Spare parts – Agricultural equipment – Chemical products – Fertilizer – Plant protection agents – Seeds

 

Agroglobe je osnovan 2004. godine, sa sedištem u Novom Sadu – prestonici srpskog agrara. Osnovna delatnost firme je trgovina na veliko i trenutno zapošljava više od 250 radnika.

Kompanija se bavi prometom agroproizvoda, uvozom i distribucijom pesticida, semena i mineralnog đubriva i poljoprivredne mehanizacije.

Agroglobe, koji posluje u okviru MK Group, na godišnjem nivou realizuje promet od 1,6 miliona tona robe. Naša mreža otkupnih mesta je jedna od najrazvijenijih u regionu, sa ukupno njih 70 koji se prostiru na svakih 25 km širom Vojvodine. Ukupan skladišni kapacitet naših silosa je 670,000 tona, a posedujemo i dodatne skladišne kapacitete koji se prostiru na 100,000 m2.

Značajan deo poslovanja bazira na mreži objekata za skladištenje, kroz koje pruža usluge lagerovanja robe za firme i fizička lica. Imidžu moderne firme koja prati potrebe agrara doprinosi i savetodavna aktivnost u oblasti proizvodnje i trgovine.

Contact info
Bulevar oslobođenja 60, Novi Sad, 21000, Srbija
LOKACIJA
Kontaktirajte nas

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.