„AGROMEHANIKA AC“ Preduzeće za trgovinu i zastupanje d.o.o. Novi Sad, Miroslava Prodanovića-Micka 4, osnovano je 30.10.2001. godine. To je privatna firma sa stranim osnivačkim kapitalom, osnivač je „Adriano Corsi“ s.p.a. Via Sovenza, Italija. Firma se bavi trgovinom poljoprivrednom mehanizacijom, priključnim mašinama, rezervnim delovima i servisiranjem.
„AGROMEHANIKA AC“ d.o.o. jedini ovlašćeni prodavac i serviser proizvodnog programa italijanskog proizvođača traktora „SAME“, i ovlašćeni prodavac proizvođača traktora „ANTONIO CARRARO“ za Srbiju. Preduzeće se takođe bavi distribucijom i ugradnjom originalnih rezervnih delova iz proizvodnog programa “SAME“ i „ANTONIO CARRARO“ kao i prodajom originalnih ulja za traktore. Za svaki prodati traktor firma daje garantni rok u trajanju od jedne do dve godine od dana preuzimanja traktora. Firma obezbeđuje servis i održavanje traktora u garantnom i van garantnom roku.
U svom sastavu firma poseduje i magacin rezervnih delova za sve mašine koje su prodate od strane firme. Takođe pružamo usluge snabdevanja originalnim rezervnim delovima preduzećima i privatnim licima koja poseduju stare „SAME“ traktore ili „ANTONIO CARRARO“
Contact info
Miroslava Prodanovića Micka 4, Novi Sad, 21000, Srbija
LOKACIJA
Kontaktirajte nas

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.