Traktori – Priključne mašine – Zalivni sistemi – Delovi za traktore – Delovi za priključne mašine – Gume – Ulja

Tractors – Implements – Irrigation systems – Spare parts for tractors – Spare parts for implements – Tyres – Oils

AGROPANONKA

Kompanija Agropanonka je osnovana 1992. godine, a danas ima četiri organizacione celine koje objedinjuju poslovne aktivnosti u zemlji i inostranstvu i uključuju: uvoz, izvoz, distribuciju, maloprodaju i zastupništvo renomiranih stranih kompanija. Agropanonka, sa sedištem u Novom Sadu, jedan je od lidera u agrarnoj industriji i kompanija od velikog poverenja u domenu poljoprivrede. Uspešno poslovanje je ostvareno zahvaljujuci stručnom menadžmentu, savremenom načinu rada, organizaciji posla i implementaciji svetskih iskustava. Kompanija trenutno zapošljava 75 ljudi.

Osnovna delatnost kompanije Agropanonka je uvoz, distribucija i sklapanje traktora marke BELARUS, čiji je proizvođač Minski Traktorski Zavod (MTZ) iz Minska, Belorusije. Proizvodni program fabrike u Belorusiji obuhvata proizvodnju traktora do 360 KS, sa proizvodnjom od oko 45.000 traktora godišnje. Traktori proizvođaca MTZ iz Belorusije već decenijama osvajaju globalno tržište, a statistički podaci ukazuju na to da je svaki deveti traktor na svetu upravo traktor marke BELARUS.

U martu 2011. godine, Agropanonka je, u saradnji sa MTZ fabrikom iz Minska, u Novom Sadu otvorila fabriku za sklapanje traktora BELARUS. Najmodernija linija za montažu može da obezbedi 3000 jedinica godišnje, što zadovoljava potrebe tržišta Republike Srbije i predstavlja izvozni adut naše zemlje.

Kao kompanija koja insistira na kvalitetu usluge, Agropanonka raspolaže sa jednim od najvećih skladišta rezervnih delova za mehanizaciju i svojim klijentima na raspolaganje stavlja servisnu službu za traktore, koja je prepoznata kao najbolja u Srbiji. Agropanonka nudi sveobuhvatan program, i time omogućava poljoprivrednicima da sve što im je potrebno za uspešan rad pronađu na jednom mestu.

Contact info
LOKACIJA
Kontaktirajte nas

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.