Agrotech PMD D.o.o. je distributer poljoprivredne mehanizacije i mehanizacije. Zastupamo veliki broj svetski poznatih brendova. Pored veleprodaje, popravljamo i održavamo mašine. Naša misija je da kupcima pružimo najviši kvalitet u prodajnim i postprodajnim uslugama. Ako su kupci zadovoljni i mi.

Naša vizija je da imamo najveći izbor poljoprivrednih mašina na srpskom tržištu i da nas sadašnji i budući kupci doživljavaju kao partnera na kojeg se uvek mogu osloniti i sa kojim će u svakom trenutku moći da imaju kvalitetnu saradnju.

Uvek pratimo potrebe naših kupaca, tako da neprestano unapređujemo naš sistem upravljanja. Stvorili smo jedan takav sistem koji naglasak stavlja na organizaciju i rešavanje problema. Važan deo našeg sistema je kontinuirano usavršavanje naših zaposlenih.

Svest o životnoj sredini je važna za našu organizaciju i zato u okviru sistema upravljanja zaštitom životne sredine neprestano imamo na umu zahteve koji se odnose na zaštitu životne sredine i svake godine stvaramo nove ciljeve kako bismo poboljšali svoje aktivnosti na polju zaštite životne sredine.

Imamo na umu zaštitu na radu naših radnika i posetilaca i posvećeni smo prevenciji bolesti na radnom mestu.
Nastojimo pridobiti naše klijente, zadržati njihovo povjerenje i postići njihovo dugoročno zadovoljstvo.

Contact info
Topolski put 2, Trešnjevac, Kanjiža, 24426, Srbija
LOKACIJA
Kontaktirajte nas

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.