Arosa

Montažne hale – Montažna višenamenska skladišta – Tuneli za seno – Nadstrešnice za sušenje drveta – Poljske štale za stoku

Assembly halls – Multipurpose storages – Tunnels for storage of round hay bales – Roofs for storage and through drying of wood – Barns and roofs for livestock

 

Tvrtka Arosa Grande d.o.o. osnovana je 2008 god. i s ponosom nosi oznaku HRVATSKI PROIZVOD. Osnovna djelatnost tvrtke je izrada i montaža tunela za spremanje rolo bala sijena i poljomehanizacije, višenamjenskih skladišta, nadstrešnica za spremanje i prosušivanje drveta, staja te poljskih nadstrešnica za stoku.

Konstruirali smo prvi Hrvatski tunel za rolo bale sijena i poljomehanizaciju koji je svojom kvalitetom i pristupačnom cijenom osvojio kako Hrvatsko tržište tako i tržišta susjednih zemalja.
Višenamjenska skladišta su naš najtraženiji proizvod čija primjena se kreće od poljoprivrede, trgovine,obrta pa sve do industrije. Nadstrešnice za spremanje i prosušivanje drveta našle su svoju primjenu u drvnoj industriji gdje su postale neizostavni dio u procesu čuvanja i skladištenja drvene građe i ostalih drvnih proizvoda. Staje i poljske nadstrešnice za stoku su još jedan naš proizvod koji nudi optimizirana rješenja u poljoprivredi napose u stočarstvu.

U rad naše tvrtke od samog početka uključen je veliki broj stručnjaka od magistara i inženjera agronomije, kemijskih inženjera pa do inženjera građevine i strojarstva čija stručnost i entuzijazam su uvelike pridonjeli razvoju naše tvrtke.

Tvrtka Arosa Grande d.o.o. prihvaćena je od strane struke i kupaca, od kojih dobivamo pozitivne reakcije te potvrde kvalitete i funkcionalnosti naših proizvoda.

Contact info
Ilica 404, Zagreb, 10138, Hrvatska
LOKACIJA
Kontaktirajte nas

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.