Poljoprivredne mašine Massey Ferguson – Traktori (snage do 400 KS) – Kombajni (sa jedinstvenim PowerFlow sistemom) – Teleskopski utovarivači – Sejalice – Prese za sve profesionalne zahteve

Massey Ferguson agricultural machines – Tractors (up to 400 horsepower) – Combine harvesters (with unique PowerFlow system) – Telescopic handlers – Sowing machines – Compactors for all professional uses

 

Već više od 30 godina su Massey Ferguson, vodeći svetski proizvođač traktora, i Austro Diesel jedan tim. Austro Diesel je trenutno u saradnji sa nezavisnim zastupnicima u 11 država (Austrija, Mađarska, Češka, Slovačka, Hrvatska, Srbija, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Makedonija i Kosovo) nadležan za prodaju i servisiranje mašina proizvođača Massey Ferguson. Sa centralom u Švehatu (Schwechatu), Austro Diesel je kompetentan partner za poljoprivrednu mehanizaciju.

Pionirski duh, bogatstvo ideja i permanentno usavršavanje su bili i jesu odlučujući faktori dinamičnog razvoja kompanije Massey Ferguson u vodećeg proizvođača na svetskom tržištu. Massey Ferguson danas nudi kompletnu paletu proizvoda u segmentu traktora snage do 400 KS, kombajna sa jedinstvenim PowerFlow sistemom, teleskopskih utovarivača, sejalica i presa za sve profesionalne zahteve.

Faktor uspeha dinamičnog rasta preduzeća Austro Diesel je konsekventna ekspanzija u srednjoj i istočnoj Europi. Taj kurs nastavljamo i u narednim godinama, čime ćemo naravno ojačati i našu snagu, fleksibilnost i kompetentnost u Švehatu. Za tržišta u pojedinim državama brine se direktno naš tim iz Švehata uz podršku kompetentnih servisa i zastupništava na pojedinim tržištima. Austro Diesel raspolaže odličnim logističkim centrom i servisnim timom u Švehatu, gde je na raspolaganju skladište sa punim asortimanom rezervnih delova. Naš tim je trenutno u stanju da u roku od 24 sata isporuči 97% svih narudžbina lokalnom zastupniku.

Austro Diesel u saradnji sa lokalnim zastupnicima garantuje ekonomičnost kupcima preko 50.000 Massey Ferguson mašina na poljima – tokom žetve i vikendom i praznicima.

Contact info
Concorde Business Park 3, Schwechat, 2320, Austrija
LOKACIJA
Kontaktirajte nas

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.