Auto kuća Mikom je najstariji i najveći diler i serviser Mercedes-Benz brenda u Srbiji i krasi je tradicija preko 20 godina uspešnog poslovanja. Prvi ugovor sa Mercedes-Benz Jugoslavija, potpisan je 1997. godine.

Svoje poslovanje obavljamo na dve lokacije: prodaja vozila, servis i prodaja delova putničkog progama nalazi se na Temerinskom putu 22a, a servis i prodaja delova za komercijalni programa  nalazi se u ulici Miroslava Prodanovića 12, Novi Sad.

Auto kuća MikoM pored prodaje Mercedes-Benz putničkih i komercijalnih vozila, pruža i kompletnu uslugu mehaničarskih, električarskih i limarsko-farbarskih radova sa najsavremenijim alatom i opremom po standardima Mercedes-Benz-a, a sam objekat na Temerinskom putu 22a izgrađen je 2008. godine po svim standardima Mercedes-Benz-a i kao takav apsolutno ispunjava kriterijume zastupanja i prezentovanja premium brenda.

Podršku savremenom načinu poslovanja pruža stručno obučen kadar , koji redovno prate sve neophodne prodajne i postprodajne obuke kako bi na profesionalan način izašli u susret našim klijentima.

Contact info
LOKACIJA
Kontaktirajte nas

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.