BANCA INTESA AD BEOGRAD

Dobro došli u svet mogućeg

Dobro došli u Banca Intesa svet, koji u Srbiji pažljivo gradimo više od 15 godina. Nastojali smo da u svakoj prilici koristimo svoje potencijale, pre svega znanje, inovativnost, ali i bogato međunarodno iskustvo i tako doprinesemo domaćoj ekonomiji i boljem životu građana.

Zadobili smo dragoceno poverenje 1,37 miliona klijenata, jer neprestano kreiramo nove proizvode i usluge i prilagođavamo ih vašim potrebama, u skladu sa aktuelnim tržišnim uslovima i društvenim okolnostima. Zahvaljujući vama, izrasli smo u univerzalnu banku koja već godinama zauzima vodeću poziciju na srpskom tržištu.

Naš tim od preko 3.000 zaposlenih svakodnevno brine o vama i zajedno gradimo svet u kojem svi imaju više mogućnosti. Kroz poslovnu mrežu od 147 ekspozitura širom Srbije, podstičemo kompanije i preduzetnike u razvojnim projektima, pomažemo porodicama da zaštite i uvećaju svoju štednju i ostvare planove, podržavamo mlade generacije i doprinosimo zaštiti, očuvanju i unapređenju kulturnog i istorijskog nasleđa naše zemlje.

Na srpskom tržištu zauzimamo vodeći položaj u pogledu:

  • Ukupne aktive
  • Ukupnih plasmana
  • Ukupnih depozita
  • Ukupnog nivoa kapitala

Vlasnička struktura:

  • 100 odsto Intesa Sanpaolo grupa
Contact info
Milentija Popovića 7, Novi Beograd, Beograd, 11070, Srbija
LOKACIJA
Kontaktirajte nas

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.