Biofor System d.o.o. – kompanija specijalizovana za istraživanja, razvoj i proizvodnju u oblasti zemljišne mikrobiologije.

Poverenje sa našim kupcima gradimo više od 15 godina, a počeli smo kroz naučne projekte finansirane od strane Ministarstva nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije i istraživanja na Poljoprivrednom fakultetu u Zemunu.

Snaga naše kompanije je u primeni najsavremenijh naučnih istraživanja. Primenom naučnih dostignuća, laboratorijskih istraživanja i iskustva naših kupaca na njivama došli smo do formulacija mikrobioloških đubriva Biofor (BIOFOR SOYA, BIOFOR SOYA LIQUID, BIOGNEZDO, BIOFOR ACTIVE, BIOFOR BIOP, BIOGNEZDO, BIOEHO I BIOPLUG).

Biofor System se na tržištima Srbije, Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Rumunije prepoznaje kao kompanija koja garantuje kvalitet svojih proizvoda. Tim naših iskusnih inženjera agronomije, regionalni menadžeri, predstavljaju veliku stručnu podršku poljoprivrednim proizvođačima na terenu čime su doprineli izgradnji poverenja u mikrobiološka đubriva Biofor i tako doprineli da sa našim kupcima postanemo pouzdani partneri.

Contact info
Banatska 13, Zemun, 11186, Srbija

+381 65 202 3901

LOKACIJA
Kontaktirajte nas

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.