SNV Hunting bavi se proizvodnjom i maloprodajom noćne optike i termovizije za lov i jedini je proizvođač ove vrste uređaja u Srbiji. Naši uređaji namenjeni su lovcima, profesionalnim strelcima i svim ljubiteljima aktivnosti u prirodi.

U našoj ponudi možete pronaći multifunkcionalne uređaje visokog kvaliteta i preciznosti po pristupačnoj ceni.

U ponudi imamo dnevno/noćnu optiku za lov u obe tehnologije:

  • Pasivna tehnologija (sa pojačavačem slike) – Night Vision
  • Termovizijska tehnologija

Poslovni portfolio obuhvata noćne i termovizijske uređaje za osmatranje (monokulari) ali i uređaje za preciznije gađanje tokom noći (clip-on uređaji).

SNV Hunting tim veruje da zaslužujete najbolje i nudi inovativna i pouzdana rešenja da svoju strast prema noćnom lovu ispoljite čak i u najtamnijoj noći sa našom paletom uređaja.

Naš tim stručnjaka, sa preko 20 godina iskustva u oblasti mehanike, optike, elektronike kontinuirano prati trendove na svetskom tržištu a zahvaljujući sopstvenoj proizvodnji svih ključnih komponenti u mogućnosti je da aktivno razvija i plasira nove proizvode.

Kupovinom uređaja SNV Hunting ne kupujete samo kvalitetan proizvod već i našu podršku kako u izboru uređaja tako i u servisiranju i održavanju uređaja što će omogućiti mnogo uspešnih godina rada sa našim uređajima.

SNV Hunting raspolaže sopstvenom termovizijskom i optoelektronskom laboratorijom za testiranje uređaja koja će kupcima omogućiti da se uvere u kvalitet naših proizvoda i uz stručnu pomoć našeg razvojnog tima otklone sve nedoumice oko izbora pravog uređaja.

SNV Hunting je više od brenda. To je tim stručnjaka usredsređen na potrebe svakog pojedinačnog kupca sa ciljem ostvarivanja potpune satisfakcije.

Da bismo osigurali zadovoljstvo kupaca formirali smo web stranicu za podršku kupcima koja sadrži kompletne informacije o proizvodima sa detaljnim specifikacijama.

Termovizijski monokular ASIO TH N2

Termovizijski monokular ASIO TH N2 zahvaljujući svojim dimenzijama i ergonomskom dizajnu omogućava osmatranje područja tokom dužeg vremenskog perioda bez umora ruku.

ASIO TH N2 pruža vrhunsku sliku, duži domet detekcije i poseduje unapređen softver.

Idealan je za noćna osmatranja u lovu omogućavajući laku detekciju životinja.

Prečnik objektiva: 25mm

Domet detekcije: do 700m

Paleta boja: 3 boje

Wi-Fi funkcija: DA

Digitalni zoom: 2x / 4x

 

Termovizijski monokular ASIO TH IR

Termovizijski monokular ASIO TH IR predstavlja novu generaciju termovizijskih monokulara. Specijalno dizajniran za profesionalne lovce, ASIO TH IR pruža korisnicima iskustvo vrhunskih performansi čak i u uslovima totalnog mraka ili nepovoljnih vremenskih prilika.

Ugrađen stadiametrični daljinomer, podešavanje kvaliteta slike, slika u slici, precizno zumiranje samo su neke od funkcija koja će lovcima tokom noći pomoći u pretraživanju terena.

Pri velikoj frekvenciji osveženja slike (50Hz) ASIO TH IR oštro snima dinamična i brza kretanja.

Prečnik objektiva: 35mm

Domet detekcije: do 1000m

Paleta boja: 4 boje

Wi-Fi funkcija: DA

Dodatne funkcije: Stadiametrični daljinomer, Praćenje najtoplije tačke, Slika u slici

Opcija slikanja/snimanja: DA

 

Noćni clip-on uređaj ŽAOK NV

ŽAOK NV je noćni clip-on uređaj. Montira se ispred dnevnog optičkog nišana omogućavajući gledanje noću. ŽAOK NV koristi raspoloživu svetlost ambijenta i pruža pojačanu sliku noćne scene ispred dnevne optike.

ŽAOK NV koristi pojačavač slike visokih performansi sa integrisanim napajanjem, koji obezbeđuje automatsku kontrolu osvetljaja (ABC) i zaštitu svetlosnih izvora (BSP) kako bi se uređaj zaštitio od izloženosti visokom nivou svetlosti.

Na gornjoj strani postoji „Picatinny“ šina koja omogućava postavljanje iluminatora.

Prečnik objektiva: 52mm

Domet detekcije: do 300m

Pojačavač slike: Generacija 2+ / 3

Autonomija rada: min. 50h

Optimalno uvećanje dnevne optike: 3-9x

 

Termovizijski clip-on uredjaj CML25

Termovizijski clip-on uređaj CML25 ima dvojaku ulogu. Može se koristiti kao dodatak dnevnoj optici prilikom odstrela, bez potrebe za dodatnim upucavanjem, ili kao monokular za osmatranje u noćnim i dnevnim uslovima.

Ugrađen VOx detektor visokih performansi omogućava dobijanje termovizijske slike sa najsitnijim detaljnima, čime se olakšava pretraživanje terena i precizniji odstrel čak i u totalnom mraku.

Samo jedan taster potreban je za kontrolu svih funckija uređaja, čime je značajno olakšan rad i upotreba od strane korisnika.

Zahvaljujući kompaktnoj veličini i maloj težini, uređaj ne utiče značajno na ravnotežu puške.

Prečnik objektiva: 25mm

Domet detekcije: do 1500m

Rezolucija displeja: 1024 x 768 OLED

Masa: 290g

Termovizijski clip-on uređaj CML25

Kupovinom termovizijskog clip-on uređaja CML 25 u periodu od 18. do 24. septembra 2021. godine na poklon dobijate redukcijski prsten, adapter za povezivanje, punjivu bateriju kao i vaučer za narednu kupovinu po sajamskim cenama.

Vaučer Vam omogućava da narednu kupovinu naših uređaja izvršite po sajamskim cenama. Vaučer se može iskoristiti u periodu do 31. decembra 2021. godine. Vaučer glasi na donosioca i obavezan je, uz fiskalni račun, prilikom kupovine kako bi pravo iz vaučera bilo ostvareno.

 

Termovizijski monokular ASIO TH N2

Kupovinom termovizijskog monokulara ASIO TH N2 u periodu od 18. do 24. septembra 2021. godine ostvarite popust čak i do 20%.

Kupovinom dva ili više uređaja ASIO TH N2 dobijate vaučer za narednu kupovinu po sajamskim cenama. Vaučer možete iskoristiti u periodu do 31.10.2021.godine.

Za ostvarivanje prava iz vaučera neophodno je podneti vaučer i fiskalni račun. Vaučer glasi na donosioca.

Uz svaku kupovinu termovizijskog monokulara ASIO TH N2 na poklon dobijate Power Bank punjač i SNV Hunting majicu.

 

Noćni clip-on uređaj ŽAOK NV

Kupovinom noćnog clip-on uređaja ŽAOK NV u periodu od 18. do 24. septembra 2021. godine ostvarite uštedu čak i do 430eur.

Uz svaki kupljeni uređaj na poklon dobijate adapter za povezivanje sa dnevnom optikom, 1 bateriju kao i 2 godine produžene garancije na mehaniku i optiku što ukupno čini 4 godine garancije na navedene delove uređaja.

Kupovinom dva uređaja ŽAOK ostvarite dodatni popust na drugi komad kao i vaučer za narednu kupovinu po sajamskim cenama koji možete iskoristiti u periodu do 31.10.2021. godine. Za ostvarivanje prava iz vaučera neophodno je podneti vaučer i fiskalni račun. Vaučer glasi na donosioca.

 

Termovizijski monokular E2N

Kupovinom termovizijskog monokulara E2N u periodu od 18. do 24. septembra 2021. godine na poklon dobijate Power Bank punjač koji će produžiti autonomiju rada uređaja na terenu.

Kupovinom 2 i više termovizijska monokulara E2N na poklon dobijate vaučer za narednu kupovinu po sajamskim cenama. Vaučer je moguće iskoristiti u periodu do 31.10.2021. godine. Za ostvarivanje prava iz vaučera neophodno je podneti vaučer i fiskalni račun. Vaučer glasi na donosioca.

Uz odloženo plaćanje kreditnim karticama Visa, Dinacard, Mastercard, American Express do 6 meseci bez kamate mesečna rata za kupovinu termovizijskog monokulara E2N iznosi 140eur.

 

Termovizijski monkular ASIO TH IR

Kupovinom termovizijskog monokulara ASIO TH IR u periodu od 18. do 24. septembra 2021. ostvarite čak i do 25% popusta.

Niže cene uređaja spremili smo za kupljeni drugi odnosno treći komad termovizijskog monokulara ASIO TH IR.

Kupovinom dva ili više uređaja ASIO TH IR na poklon dobijate vaučer za narednu kupovinu po sajamskim cenama. Vaučer je moguće iskoristiti u periodu do 31.10.2021. godine. Za ostvarivanje prava iz vaučera neophodno je podneti vaučer i fiskalni račun. Vaučer glasi na donosioca.

Uz svaku kupovinu uređaja ASIO TH IR na poklon dobijate SNV Hunting keramičku šolju i kačket.

 

Katadioprijski clip-on uređaj PAUK NV

Kupovinom katadioprijskog clip-on uređaja PAUK NV na poklon dobijate redukcijski prsten, adapter za povezivanje kao i SNV Hunting majicu, keramičku šolju i kačket.

Niže cene uređaja očekuju Vas za svaki kupljeni drugi odnosno treći komad uređaja PAUK NV.

Kupovinom dva ili više uređaja PAUK NV na poklon dobijate i vaučer za narednu kupovinu po sajamskim cenama koji možete iskoristiti do 31.10.2021. godine. Za ostvarivanje prava iz vaučera neophodno je podneti vaučer i fiskalni račun. Vaučer glasi na donosioca.

 

Savršena kombinacija za noćni lov

Naša preporuka savršene kombinacije za noćni lov podrazumeva upotrebu termovizijskog monokulara za osmatranje i noćnog clip-on uređaja za maksimalnu preciznost tokom odstrela noću.

Kupovinom bilo koje kombinacije 2 različita uređaja u periodu od 18. do 24. septmebra 2021. godine uz aktuelne sajamske cene ostvarite dodatni popust u iznosu od 50 eur.

 

2 ista uredjaja

Kupovinom bilo koja 2 ista uređaja iz SNV Hunting ponude u periodu od 18. do 24. septembra 2021. godine uz aktuelne sajamske cene na pokon dobijate i vaučer za narednu kupovinu po sajamskim cenama.

Vaučer je moguće iskoristiti u periodu do 31.10.2021. godine. Za ostvarivanje prava iz vaučera neophodno je podneti vaučer i fiskalni račun. Vaučer glasi na donosioca.

 

Odloženo plaćanje

Sve uređaje iz SNV Hunting ponude moguće je plaćati i odloženo kreditnim karticama Visa, Dinacard, Mastercard i American Express do 6 meseci bez kamate.

Pružite sebi visokokvalitetne uređaje za noćni lov po povoljnijim uslovima.

Contact info
Alaska 45, Zemun, Beograd, Central Serbia 11080, Srbija

+381 64 855 00 72

LOKACIJA