Podnjača

Inovacija na srpskom tržištu. Višestruko nagrađivan proizvod od strane naših eminetnih institucija I sajmova. Rađena je od materijala izuzetne čvrstine I otpornosti na vremenske uslove, dozvoljenih za primenu u prehrambrenoj industriji. Sastoji se iz više delova. Telo podnjače, koje je antivarozno I ispitano na nosivost od 200kg, rešetka za sakupljanje polena, koja se postavlja u otvor za leto, na podnjaču, fioka za sakupljanje polena, kontrolu lečenja varoe I regulaciju mikroklime, koja se nalazi u donjem delu podnjače, regulator leta, koji se postavlja preko zime I kada ne sakupljamo polen, levkovi za izlaz trutorva I zatvarači otvora za trutove. U praksi je pokazala odlične rezultate, kako u sakupljanju polena, tako I u svakodnevnim okolnostima I različitim vremesnkim uslovima.

 

Izolator

Praktična primena izolatora na tretiranju varoe i sprovedena istraživanja, dala su bolje rezultate u odnosu na tretiranje varoe bilo kojim hemijskim sredstvima, jer nema ni malo negativnih uticaja ni rezidua, na pčelinje društvo i pčelinje proizvode (med, polen, vosak..), koji se inače javljaju primenom hemijskih preparata. Tehnoplast Gligorijević je do sada uradio LR izolator za jedan i tri rama, a u planu je izrada izolatora za DB ram.

 

Plastična hranilica za pčele

Iz radionice Tehnoplast Gligorijević izlazi oko desetak različitih hranilica. Ovde ističemo klasične hranilice koje se koriste za sve tipove košnica sa MIlerovim zbegom, a rade se u zapreminama od 0,7l, 1,5l I 3l. Razlika postoji I u materijalu od koga se rade, ali se u svakom slučaju radi o kvalitetnom materijalu, dozvoljenom za primenu u prehrambrenoj industriji. Tokom vremena, usavršavali smo I ovaj proizvod, te bismo kao najznačajniji kvalitet hranilica istakli njihovu praktičnost u primeni.

Tehno-plast Gligorijević je mala porodična firma, koja na našem tržištu, kao proizvođač pčelarske opreme, posluje od 2001. godine. Razvoju raznovrsnog asortimana pčelarske opreme u našem proizvodnom programu doprinelo je trideset godina predanog rada I iskustva u pčelarenju. Sa željom da unapredimo najplemenitiju poljoprivrednu granu u našoj zemlji -pčelarenje I da olakšamo rad naših saradnika I kolega pčelara, cilj nam je I da Srbija ostane prepoznatljiva po kvalitetu u ovoj oblasti.

Lokacije