FARMTEC

FARMTEC a.s. posluje na tržištu investiranja u stočarstvo od 1996. FARMTEC a.s. pruža usluge u vezi sa razvojem, proizvodnjom, isporukom, ugradnjom i održavanjem kompletnih tehnoloških celina za:

 • uzgoj svih kategorija stoke
 • uzgoj svih kategorija svinja
 • uzgoj živine
 • molznice i muzne ​​mašine
 • molznice za koze i ovce
 • skladištenje i rukovanje stajnjakom
 • postrojenja za biogas
 • korišćenje zaostale toplote iz BGP
 • linije posle berbe

Postrojenja na biogas

FARMTEC je generalni dobavljač sa dugogodišnjim iskustvom u razvoju poljoprivrednih i otpadnih postrojenja za biogas. Pomoći ćemo vam da rešite optimizaciju procesa fermentacije prema specifičnim zahtevima, primenama i najnovijim naučnim saznanjima.

Takođe pružamo daljinsko praćenje postrojenja za biogas. Naš sistem za nadzor omogućava onlajn nadzor svih podataka procesa, evidenciju odabranih tehnoloških karakteristika kao i njihovu stručnu procenu.

 

Kolibe za tele

U ponudi imamo kolibe za tele od fiberglasa. Unutrašnjost kuke je glatka – lako se održava čistom. Pregrada se tretira vrućim pocinčavanjem. Prednja kapija se lako otvara i može se ukloniti. Širina praznine iznad kašika može se prilagoditi veličini teladi. Kućište ima zadnji otvor sa poklopcem za lako provetravanje. Održavanje i premeštanje pojedinačnih koliba je jednostavno: barijera ima točkove, kočnica je okrenuta preko barijere kako bi se omogućilo rukovanje.

 

Potiskivač krava / Kapija gužve

Potiskivač krava lagano gura krave u mlekomat. Kapija za gomilu značajno ubrzava proces ulaska krava u mužnju, smanjuje stres krava povezan sa aktivnostima osoblja i štedi na radnoj snazi. Takođe, nudimo i potisnike za krave sa funkcijom struganja stajnjaka. Donja konstrukcija ove verzije opremljena je lopaticama koje čiste pod od stajnjaka u držaču i tako značajno smanjuju potrošnju vode.

 

Saloni za mužnju

U ponudi su različite vrste muznih sala za farme svih veličina:

 • rotaciona mužnja
 • mužnjak sa riblja kost
 • paralelna mužnja
 • tandemska mužnja

Proizvodimo mlekomare kako u osnovnoj opremi tako i u najsloženijim, uključujući identifikaciju, obračun prinosa mleka, analizu mleka, osvetljenje vimena itd.

 

Milking parlor for goats and sheep

Muzilica je namenjena za mužu koza i ovaca. Konstrukcija muzare je montažna i može se koristiti i za veliko i za malo stado. Salon se sastoji od štala za mužnju (opremljenih samo zaključavajućim glavnim vratima i automatskim dozatorom hrane), sistema za dovod vakuuma, opreme za mužu sa prijemnikom mleka, sistema za pranje i dezinfekciju (sastoji se od: korita za pranje sa distribucijom dezinfekcije).

 

Modularna postrojenja za preradu mesa

Modularno postrojenje je prefabrikovano i namenjeno za preradu crvenog i belog mesa, proizvodnju kobasica i drugih proizvoda na bazi mesa.

Standardni modeli omogućavaju obradu do 600-800 Kg dnevno i pogodni su za male i srednje farme i seoske kuće koje žele da svoju sopstvenu proizvodnju valorizuju na siguran i skalabilan način.

 

Rolo vrata

FARMTEC proizvodi visokokvalitetna rolo vrata za štale i druge zgrade. Vrata su izrađena od trajnih materijala u širokom rasponu boja i otporna su na vremenske uslove. Oni štite štalu od vetra, kiše i drugih vremenskih uslova, a takođe služe kao dodatni izvor ventilacije. Postoje dve mogućnosti upravljanja rolo vratima: ručno upravljanje ili upravljanje električnim pogonom (kombinacija el. Upravljanja i daljinskog upravljanja).

 

Bočne zavese

Da bismo stvorili zdravu mikroklimu i ugodne uslove na farmama, proizvodimo i nudimo bočne zavese. Naše zavese osiguravaju pravilan protok vazduha i raspodelu dnevne svetlosti u zgradi i pouzdano štite od uticaja ultraljubičastog zračenja i nepovoljnih vremenskih uslova. Zavese su izrađene od visokokvalitetnih i izdržljivih tkanina. Sastavni materijali izrađeni su od nerđajućeg čelika, što eliminiše koroziju i garantuje trajnost.

 

Polivači od nerđajućeg čelika

Korita za vodu FARMTEC pogodna su za sve kategorije goveda, ovaca i koza. Korita se zagrevaju i zimi se ne smrzavaju. Zahvaljujući svojoj konstrukciji, oni su svestrani i uklapaju se u sve štale. Korita se sastoje od dva dela – tela i postolja. Svaki deo može biti u različitom dizajnu i izrađen od različitog materijala (nerđajući čelik ili toplo pocinkovano potapanjem). Prolazi su dostupni u dve verzije za ugradnju – u ili na beton.

 

Kontakt informacije:
Tisová 326, Jistebnice, Jihozápad 39133, Češka

Mgr. Irina Kukovich
Regionalni direktor prodaje
mob.: +420 606 040 280 
e-mail: ikukovich@farmtec.cz

Bc. Tamara Lester
Menadžer prodaje
mob: +420 607 209 704
e-mail: tlester@farmtec.cz

Augustin Miloš
Rukovodilac projekata sistema za biogas
mob: +420 725 953 674
e-mail: maugustin@farmtec.cz

LOKACIJA