Dani-poljoprivrede

Novosadski sajam na platformi ExpoOnline.rs, od 18. do 21. maja, organizuje Dane poljoprivrede onlajn.

To je još jedna prilika za promociju srpskog agrara, kao i proizvoda, usluga, saznanja i iskustava iz inostranstva. Mogućnost da se predstave u online okruženju imaju i pojedinci kao i predstavnici firmi koje se bave agrarom – od proizvođača do prerađivača, finansijskih institucija, organizacija i udruženja…

Pored izlagača iz Srbije, nastupaju i firme iz Češke, Španije, Rumunije, Holandije i Hrvatske.

U fokusu događaja su subvencije i novčani podsticaji poljoprivredi i ruralnom razvoju. Posetiocima Dana poljoprivrede onlajn, između ostalog, na virtuelnim štandovima izlagači predstavljaju poljoprivrednu mehanizaciju, priključne mašine, opremu za navodnjavanje, sredstva za zaštitu bilja, najnovije tehnologije u oblasti poljoprivredne proizvodnje. Pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije predstavljaju se izlagači koji u ponudi imaju organske proizvode, dok su Prijatelj Dana poljoprivrede Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu vodoprivredu i šumarstvo i Grad Novi Sad subvencionisali nastup malih poljoprivrednih proizvođača.

Izlagači i svi poslovni posetioci su u prilici da zakažu B2B sastanke, a svi zainteresovani i da na platformi ExpoOnline.rs pogledaju brojne konferencije i panele.

Tokom Dana poljoprivrede online kompanija Agropanonka organizuje Poklon igru u kojoj je glavna nagrada traktor „belarus 82.1“. Poklon igra će trajati do 10. juna, kada će Agropanonka saopštiti i tačan datum izvlačenja imena dobitnika.

Generalni sponzor Dana poljoprivrede onlajn je kompanija Generali Osiguranje Srbija koja predstavlja paletu usluga za poljoprivredne proizvođače.

Zemlja partner Dana poljoprivrede onlajn je Češka Republika, a  Zlatni sponzor Al Dahra.

Radno vreme je od 10 do 17 časova.