Vesti

Za posetioce Međunarodnog poljoprivrednog sajma pripremljeni su popusti i akcije

ITN je pripremio popuste od 5-15% za mehanizaciju sa lagera, kao i predsezonske akcijske cene za ranu potvrdu nabavke mašina za sledeću sezonu. Posebno će biti izdvojene akcije za nove modele teleskopskih utovarivača „manitou mlt x 737“, kao i novu „next“ seriju „massey ferguson“ traktora. I druge mašine, ITN će ponuditi po specijalnim cenama, a tokom Sajma nastavlja i sa akcijom „staro za novo“ za teleskopske utovarivače. Pored toga ponudiće i komplet pripreme za IPARD fondove, bez obzira da li je reč o nabavci mehanizacije ili proizvodnim objektima za preradu, skladištenje ili pakovanje hrane.

Agropanonka tokom Poljoprivrednog sajma odobrava popuste na poljoprivednu mehanizaciju do 1.500 evra, a obezbeđuje značajno bogatiju standardnu opremu.

Milurović komerc na onlajn Sajam donosi četiri nova modela „kubota“ traktora. Davaće garanciju na pet godina ili 5.000 radnih sati, a priključne mašine ponudiće po akcijskim cenama.

Delta agrar će među novitetima staviti akcenat na semena i pesticide, a traktore i priključnu mehanizaciju će ponuditi po sniženim cenama. Najveće interesovanje se očekuje za ratarske traktore „landini landpower 165 T-Tronic“  po ceni 59.500 evra i „landini serija 5-110 H“ u ful opremi za 46.000 evra. Od traktora namenjenih voćarskoj proizvodnji po nižoj ceni biće ponuđeni „landini“ serija 2-050 i 2-060 sa cenama 24.000 i 25.000 evra. Sve cene izražene su bez PDV-a. Nezapažen neće ostati ni ‘’kralj voćnjaka i vinograda’’, traktor  „landini Rex 4“ sa snagama od 70 do 112 ks.

Sa sajamskim akcijama stiže i Hanna Instruments. Sve kompanije u sektoru hrane i pića, koje se registruju na sajtu Hanna Instrumentsa imaju 15% popust pri kupovini tokom Sajma, kao i do kraja 2020. Registracijom tokom Sajma, ostvaruje se i popust 5% do kraja 2021. godine.

Javno preduzeće „Putevi Srbije“ za svaku dopunu elektronske naplate u iznosu od 6.000 dinara i više, tokom Međunarodnog poljoprivrednog sajma poklanja uređaj za elektronsku naplatu.

Izlagača donose i novitete, pa će tako, između ostalih Agrogas predstaviti dva nova modela traktora „tafe 4615“ i „tafe 6515“.

U saradnji sa finansijskim institucija pripremili su i specijalne uslove kupovine, što je još jedan od benefita za posetioce.

Svim posetiocima omogućen je neograničen broj dolazaka na Međunarodni poljoprivredni sajam.

Registracija je besplatna!