Brašno tip 500

Pšenično brašno tip 500  dobijamo od jezgra pšeničnog zrna sa plodnih sremskih i mačvanskih oranica. Odlikuje se finom granulacujom, ima izvrsno svojstvo pečenja pri čemu pečena testa postaju meka. Koristi se u proizvodnji: hleba, kifli, pica i ostalog slanog i slatkog peciva. Pakujemo ga u vreće od 1kg, 5kg, 25 kg i 50 kg, rinfuz.

 

Brašno tip 400

Pšenično brašno tip 400 proizvodimo u našem mlinu dobijamo od najkvalitetnijih sorti pšenice sa sremskog i mačvanskog podneblja. Poseduje veliku rastegljivost i energiju, izrazito je bele boje. Upotrebljava se za proizvodnju: kora za pitu i bureke, mekika i krofni, jer njegova mekana struktura omogućava da se dobije glatko i fino vezano testo. Pakujemo ga u vreće od 1kg, 5kg, 10kg, 25kg, rinfuz.

 

Integralno brašno

Integralno pšenično brašno dobijeno je mlevenjem celog zrna pšenice. Poseduje visoke nutritivne vrednosti, sadrži minerale, vitamine, vlakna i proteine. Koristi se u proizvodnji : hleba, testenina, peciva i drugih pekarskih proizvoda. Pakovano je u vreće od: 25 i 1kg.

Pšenično extra belo brašno

Pšenično extra belo brašno T-400 –specijal “0“  koje je dobijeno od pšenice vrhunskog kvaliteta pogodno je za izradu testa za picu. Odlikuje ga visoka energija i odlična rastegljivost.

Pšenično extra belo brašno T-400 specijal sa oznakom “00“ je meko brašno i pogodno je izradu: testa za burek, pitu, lisnata testa i fina peciva.

Pšenična krupica TIP 400

Pšenična krupica- griz proizvedena u našem mlinu potiče od središnjeg dela zrna pšenice. Ima izuzetnu čistoću i granulaciju svojstvenu proizvodu. Upotrebljava se kao osnovna sirovina u proizvodnji testenina i u domaćinstvu za izradu knedli i raznih dodataka jelima.

Kompanija DPS KLAS GROUP je osnovana 2004. godine.  Posvećeno, vođeni vizijom uspeha i neiscrpnom ambicijom za vrhunskim kvalitetom proizvoda i zadovoljstvom kupaca, postali smo jedna od liderskih kompanija u oblasti mlinarstva i agrobiznisa.

Kapaciteti naših mlinova u Šapcu I Bogatiću su 450t pšenice dnevno. Kvalitet proizvoda se svakodnevno kontroliše u internoj laboratoriji, najsavremenijom opremom za analizu gotovog proizvoda kao i sirovina za proizvodnju.
Prema detaljno razvijenom tehnološkom dijagramu procesa mlevenja, postavljena je oprema najnovije generacije, proizvedena od strane najpoznatijih evropskih kompanija iz ove branše. Kao finalni proizvodi mlevenja dobijaju se proizvodi  precizno definisanih reoloških, kao i fizičko-hemijskih karakterisika.

U nastojanju da ostvarimo strateške težnje implementirani su sledeći standardi: HACCP, ISO 9001:2015, ISO 22000:2018. Primenom navedenih standarda u strogo kontrolisanim uslovima osiguravamo bezbednu i zakonitu proizvodnju, skladištenje i isporuku prehrambenih proizvoda.

Naša tehnološka služba i služba za razvoj neprekidno rade na pronalaženju i definisanju novih vrsta brašna .

KVALITET JE POVERENJE.

DPS KLAS GROUP D.O.O
Šabac, Savska 8, Srbija
+381 15 306 490
info@dpsklas.rs
https://www.dpsklas.rs
Savska 8, Šabac 15000, Srbija
Lokacije